- Milyen egeret válasszak?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- TCL LCD és LED TV-k
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
privacy99 #7723 üzenetére
Nekem nem kicsikém, eszköz, inkább a folyamatosan panaszkodó, elégedetlen embereket nem kedvelem, akik ahelyett, hogy tennének a sorsukat végletesen megrontó és tönkretevő dolgok miatt, inkább sírdogálnak naphosszat.
Én is kritizáltam nem egyszer a telefont, de az már túlzás ami időnként itt megy.Ez a Lollipop mánia meg röhej, komolyan mondom Jézust nem várták ennyire mint ezt az elcseszett, folyamatosan toldozott-foltozott rendszert.
De legalább legalizálva van a várás indoka:
"Xar a kitkat note 4-en, köll az a Nyalóka".
Kell persze, de tételesen még nem olvastam milyen nélkülözhetetlen újítások lesznek benne, elég indoknak annyi, hogy a mostani rendszer xar.Mondjuk az is elgondolkodtató, hogy specifikusan a note 4-re jellemző és jelentkező hibák leírása helyett csak a szarozás megy, a note 3, jó, meg az ájfón is, de most a note 4 xar, na de majd a Nyalóka 5.9.8, naaa az majd igen.
Visítanék én is ha látnám ezeket a hibákat, de vélhetően én csökkent látású és értelmű is vagyok egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest