- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
dobobazsy #8999 üzenetére
"mértem még annó" - > vagyis még akkor novemberben.
A mostani mérésemet fentebb linekeltem.
-
dobobazsy
őstag
válasz
DeathAdder #8998 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #8997 üzenetére
-
zack
nagyúr
válasz
norbi93 #8994 üzenetére
"Nekem snapis verzión 4.4.4 alatt 49800at gurít. Ott tényleg lesz valami baj"
Kiszámoltad mekkora a különbség? Kb.1,5%.
Nézd meg bármelyik hivatalos oldalon, mennyit dob az egyik és a másik. Én még nem láttam olyan hivatalos tesztet, ahol az 50k-t eléri a C-s verzió. 48-49k közötti eredmények vannak. Az, hogy itt 52000,53000 eredmények születnek, és kivétel nélkül mindenkinél 50k+....No comment. "Frozen by : Whirlpool".
De még mindig benne van a pakliban amit már kismilliószor leírtam, hogy más értéken lép közbe a thermal throttling, és aki magasabb pontot kap, ott valószínűleg később is kapcsol be, ellenben melegebb lesz. -
törölt tag
Az AnTuTu biztos, hogy bugos, írják is pár helyen, tapasztaltam is.
Ahogy elindítom a programot, két figyelmeztetést is kapok.- Sikertelen kérés, próbáld meg később@
- Kérlek ellenőrizc a hálózati beállításaid.Nos, a WiFi beállításaimmal minden rendben. 4G-vel nem írja a non-verified score figyelmeztetést, viszont kevesebb is a kapott érték. Valami nem jó az AnTuTu háza táján, de hiába írom két napja...
-
zack
nagyúr
válasz
migabi24 #8962 üzenetére
Már a Stock lengyel van fent rootolva TWRP-vel.
Hidegen néztem, tehát throttling kizárva. 43863p.Ahogy nézem a 3D pontszámból jön össze a különbség, a többi normális. KitKat-en ha a throttling nem szólt bele, 49000p.
A rootnak egyébként semmi köze hozzá. Amikor feltettem a lengyelt, root nélkül próbáltam, szinte érintetlen rommal.Van valami másik 3D teszt progi ami pontokat is ad? Mert ha az reális eredményt ad, akkor csak az Antutu-val nem jó valami.
-
hanti
senior tag
válasz
s3nsitivity #8989 üzenetére
-
leslien
nagyúr
válasz
ferrari0819 #8986 üzenetére
nem ajánlott root olni a knox miatt, de egyébként sztem most nem találsz jobbat a Note 4 nél Android vonalon...
nem akarok váratlan látogatókat..
-
hanti
senior tag
válasz
ferrari0819 #8986 üzenetére
Az összefoglalót olvasd el.
-
hanti
senior tag
válasz
s3nsitivity #8985 üzenetére
Az már novemberben felmerült hogy a berhelésnek köze van a dologhoz, de a másik belinkelt antutus kolléga is rootolt és nála normális az eredmény!
-
ferrari0819
tag
Sziasztok!
LG3 Dualrol szeretnék váltani Note 4-re. Segítenétek benne, hogy leírtok pár észrevételt jó és rossz tulajdonság (ha van) a készülékről mielőtt megvenném.
Nagyon szépen köszönöm! -
hanti
senior tag
válasz
s3nsitivity #8982 üzenetére
Szűz rendszeren az első perctől kezdve ilyen nagy a különbség és csak ez az egy ilyen a topikban, rejtély hogy mitől?
Már az első válaszod előzményében is egyértelmű volt az óriási különbség.
-
Rabidsnail
senior tag
Lollipop alatt javítottak a gyári fényképező "auto vaku " fényérzékelésén? Eddig nem volt frankó. Vacak fényviszonyok között még nem kapcsolta a vakut. Kölső alkalmazások rendben érzékeltek. Köszi.
-
s3nsitivity
addikt
Nem ,nem ezt mondom
Plusz amikor a HSZ-t írtam még nem volt szó konkrét értékről.Az 10k-s különbség az már sok de mikor ezt a kijelentést tettem lehet, hogy csak 2-3k eltérésről beszéltünk.
Egyébként ez is csak egy rohadt szám. Ha stockon is ilyet produkál az már gáz de összevetve egy clean rendszerrel kéne megnéznie mert BÁRMI befolyásolhatja a végeredményt.
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #8978 üzenetére
neked az elég mert snapdragon..még sok is
-
hanti
senior tag
válasz
s3nsitivity #8979 üzenetére
Tehát az szerinted normális hogy 50 ből 49db. 54500 pont zack meg 42000 pont és az első perctől sokkal kevesebbet hoz neki.
-
hanti
senior tag
válasz
s3nsitivity #8975 üzenetére
Csak pár hszt. kellene visszanézned az exynos kb. 10% -al gyorsabb.
ForRedGlory, de a tied snapdragon, amelyiknél az jó, de az exynos 54 felett van mindenkinél kivéve zack.
-
hanti
senior tag
válasz
s3nsitivity #8955 üzenetére
Elég vicces lenne!
-
csimpi1
tag
válasz
dancsuri #8966 üzenetére
Tapasztalataim szerint nem árt egy héten 2x kikapcsolni. Vannak olyan apró hibák (beragadt biszbaszok), amiket egy ki-be kapcs. orvosolni tud. Pl. a wifim jelerőssége nem ment 2 vonal fölé úgy, hogy a router mellett ültem egy méterre. Az újraindítás sem segített, ami nem mellékesen szintén visszaállítja a törölt értesítéseket.
Azért az vicc, hogy egy ilyen kategóriás készülék nem tud egy ilyen alap dolgot.
Másrészt egy kikapcsolásnak ezer+1 oka is lehet és idegesítő, hogy utána megint tiltogassak egyenként, hogy ne akarjon minden játék percenként csellendzsre hívni. -
simacsiga
tag
Sziasztok!
Ha felteszem a német romot,hogy tudok visszatérni 4.4.4re?
leírná valaki?
illetve akkor ugye ez nem jár gari vesztéssel,knox ugrással stb.köszi
-
Bossi
őstag
Valaki feltette már a Német Lollit T-mobile-os készülékre? Minden működik nincs semmi probléma vele?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Zárolt képernyőn Nektek is halványabb a felirat a felső értesítési területen mint normál állapotban (szolgáltató, idő..stb)? (Lollipop esetén-)
Romolás után nem tűnt fel (szerintem nem is volt ilyen), csak most a kikapcsolt töltés után vettem észre ezt.
-
csimpi1
tag
Üdv!
Be lehet azt állítani valahol, hogy ha egy alkalmazásnak letiltom az értesítéseit, akkor az ne kapcsolódjon vissza magától az első ki-be kapcsolás után?
-
B1T3
addikt
válasz
DiamondBack #8960 üzenetére
Muszáj neki, különben nem érzékelhetne 2048 különféle nyomáserősséget.
-
válasz
DiamondBack #8957 üzenetére
cserélhető a hegy a ceruzában - kaptál is hozzá céleszközt és póthegyeket -, így nem véletlen a minimális mozgás.
kapcsold ki a beállításokban; beállítások -> eszköz -> képernyő lezárása -> információk megjelenítése -> lépésszámláló -
DiamondBack
senior tag
Csak engem zavar hogy az s-pennek lötyög a hegye? Ezt az s-healt szutykot ki lehet takarítani belőle?
-
törölt tag
Nekem 50.053 pontot ír F-en az Antutu, igaz valamit nem tudod rendesen lemérni mert non-verified score. Írja, hogy ellenőrizzem a hálózati beállításaimat? Nem tetszik neki a UPC-s router?
-
leslien
nagyúr
válasz
DiamondBack #8947 üzenetére
tedd fel a Német lolli t és csodálkozz
-
DiamondBack
senior tag
Ma végre nekem is sikerült hozzájutnom egy szép fehér példányhoz. Van hozzá bármilyen tanácsotok amit csináljak meg még most az elején?
-
zack
nagyúr
válasz
DeathAdder #8945 üzenetére
Szerintem feldobok egy stock-ot.
Nem az Antutu a lényeg, de ha nagy eltérés van, akkor a grafikai teljesítmény alacsony. -
-
zack
nagyúr
válasz
DeathAdder #8943 üzenetére
Változás van, de az Antutu keveset dob.
Nálad mennyi stock romon?
-
haspok07
tag
Ha feloldom a képernyő zárat még mindig nem a pillanatnyi aktuális időpontot mutatja. Vagy ráfrissítek vagy várni kell amíg észhez tér.
-
b.bela1
őstag
Most volt a kezemben egy zsír új s5, 5.0-val.
Semmivel sem volt jobb, vagy rosszabb.
Nyalóka ennyit tud. Magyarul: ilyen.
Bízom benn, hogy még kalapálják kicsit.
Az azért zavart, hogy a kamerában több állítási lehetőseg volt.
Azt elfogadnám. -
leslien
nagyúr
na fent van a lolli.. eddig azt mondom h jobb mint a 4.4.4 sztem pl amiben jobb ; fényképezés után a galériát végre normális időben nyitja meg, 1080p 60fps nem kell vissza állítani h ott maradjon,gyorsasággal sincs probléma, nem tudom h mit hoz majd a 64 bit mennyire lesz majd jobb, de aszt hiszem h a note 6 ig nagyon nem kell gondolkodnom...
-
a google erőlteti a chrome integrálását, de nem csak ilyen téren van vele gond, az akkumulátort is jobban eszi a többitől, illetve a memóriába is jobban beleharap.
a ram rész nem érdekelne, de az akkumulátoros üzemidőre érzékeny vagyok, pláne amekkora különbség van a samsung és google böngészője között.
bármennyire is tetszik a chrome felülete, meg használom előszeretettel a notikon, mobiltelefonon mellőzöm én is. -
zack
nagyúr
válasz
DeathAdder #8893 üzenetére
Fent van az 5.0.1 WanamLite.
Sokat nem tudtam nyomkodni eddig, mert kora délután tettem fel, de azért érzem a változást. Jó lett. -
Yager01
senior tag
Használ valaki külső csíptethető optikai zoom-ot a Note-hoz? Ha már a legjobb fényképező tulajdonságokkal rendelkező telefon...megfordult a fejemben, hogy rendelni kéne egyet az Aliról.
Más-mitől függ hogy mikor jön elő egy nagy T betű és a toll ikon szöveg írásakor? Alapból Swipeot használok de toll esetében egy sz.r . Itt a beírásnál pl. át kellett volna váltanom a Samu gyári cuccra majd a kézírásos bevitelre. Macerás. Néha feljön az említett T és ekkor függetlenül a beállított billentyűtől normális kézírással
-
s3nsitivity
addikt
" Akkor meg minek kell eröltetni az összes androidos telefonon ha nem tudják optimalizálni. "
Már bocs de ez baszottul nem a gugli hibája..
A Chrome faszán megy mindenhol, nálam alap még ott is ahol nincs fent alapból, mást el se tudnék képzelni. AZ, hogy az S-Pent nem eszi meg.. amit mondjuk nem értek miért mert ugyan úgy érintésnek kéne érzékelnie .. az már a telefon hibája. -
laabom
tag
válasz
b.bela1 #8922 üzenetére
Most viccelsz? Te sem gondolod komolyan hogy ha böngészel akkor az ujjaddal görgetsz a cerkával meg kattintgatsz?
Nem egy no name böngészőről beszélek. Akkor meg minek kell eröltetni az összes androidos telefonon ha nem tudják optimalizálni. Vicc az egész. De beláthatod hogy most hülyeséget mondtál...
-
-
válasz
Grawens #8914 üzenetére
nem valószínű, hogy erről van szó, el nem nagyon vesznek a lollipop alapból, hiszen az nem a gyártóé (google kontra samsung), csak a 4.4.4 már annyira lollipop közeli volt - pláne felületileg -, hogy a note 4 tulajoknak nem nagy a változás, főként külsőre.
az s6-hoz sajátot fognak hozzátenni, de az meg nem számít, mert eddig nem volt. -
zsombor22
aktív tag
Sziasztok!
A Note4 ből kiszedték a röpke pillantást?
Én kimondottan szerettem hogy nem kellett nyomkodni a gombokat ahhoz hogy lássam pl hány óra van. -
silmatauki
őstag
Ha valaki snap 805-ön van, és megvan neki a Snap camera HDR, megtenné, hogy lő vele egy képet Sharpness=0 és (ahogy default) kikapcsolt Denoise beállítás mellett, és azt feltolja valahová? (Lehetőleg úgy lője a képet, hogy legyen benne egy kis fű ésvagy mélyebb, sötétebb árnyékok.)? Jó lenne tudni, hogy Lolli-s snap 805-ön is megmaradt-e a Snap képessége, hogy majdnem-RAW-okat exportáljon.
Sajna az már biztos, hogy Camera2-támogatás nincs ebben a Samu-féle Lolliban sem, azaz natív RAW-ról és manuális beállításokról nem is álmodhatunk.
-
Grawens
senior tag
Közben megnéztem a másik Nóta 4-et azon még 4.4.4 van és azon is ugyan ezt csinálja. De hogy a pélóba nem tűnt fel nekem eddig.
(#8907) YamatoVTEC: Bizony, az ember azt sem tudja, hogy minek nevezze.
Más! Aki már használja az új rendszert milyen üzemidőt tapasztal?
Arra is csak most figyeltem fel, ha az alkalmazásváltóban nyitva maradt alkalmazások mellett újraindítom a telefont, akkor újraindulást követően ugyan úgy bent vannak a megnyitott appok. Ez is új dolog, vagy csak ez sem tűnt fel nekem? -
hackeeeee
Jómunkásember
-
Grawens
senior tag
Rosszul fogalmaztam. Nem is igazán szaggatás, hanem inkább nagyon apró gyors remegés féle.
-
dancsuri
veterán
válasz
DeathAdder #8897 üzenetére
azért várok míg legalább béta állapotba kerül(néhány óra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest