- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- E-book olvasók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyborg X
tag
válasz
cyborg X #38285 üzenetére
Meg van az eredmény, tegnap éjszaka 9%-nál döglött meg. Mintha kicsit javúlt volna... Egy bisztos, ez a rendszer nem figyelmesztetget! Egyszer jelzi 15%-on, hogy az akku lemerült, utánna lehet figyelni, mikor kapcsol ki, ami nem sokkal később következik be.
Ráfigyelek, jobb akku időt ad-e a frissítés?!
Ennek a végletig kihúzott akku időnek akkor volna jelentősége, ha napközben merülne le ennyire és fontos volna, hogy elérhető legyek. Ekkor még rejteget némi tartalékot aznenergia takarékos mód, vagy az ultra energia takarékos mód. Így talán el lehetne érni az 5%-ot, de oly fölösleges ez a számháború.
Mint ahogy a MNih akkuknál sem tudták sokan, mi az a memória efektus, a LiIon/LiPol akkuk esetén talán ugyan úgy sokan nem tudhatják, hogy ha valamit utál a Li akku, az a mély merítés! Sőt, igazán ezzel lehet rövidíteni csak az életét.
A 30% min akku töltés tartása okos, de eltúlzott ötlet. Ez a 15% szerintem egy jól átgondolt limit!
És gyanítom, nem a rendszer van úgy megírva, hogy egyszer figyelmeztet, hanem többször már nem érkezik...
Ezzel részemről -habár kéretlenül- körül jártam kicsit az akku kérdést. Mint már írtam, fölösleges hisztériának tartom ezt az akku idő mizériát, most, hogy néhány ezer Ft-ért már egész korrekt power bankokat lehet venni!
Aki ezerrel tolja a nagy játékokat, az meg fogadja el ezt az árat érte. Majd hátha kitalálják a gémer mibilokat is, 3cm vastag 10Ah akukkal...Bocsánat, ha egy kicsikét túllihegtem a témát, csak egy kis fricskának szántam azoknak, akik százalékokon vajúdnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Háztartási gépek
- World of Tanks - MMO
- Házimozi haladó szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Star Wars rajongók
- További aktív témák...
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest