-
PROHARDVER!
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xanax88
tag
válasz
ZoliM@ster #10976 üzenetére
Igazából, jobban belegondolva tényleg nem kevés, csakhogy ugye 2 napos sincs a teló, (ezért nem akarom még rootolni sem... az alcatel is csinált érdekességeket utána) kicsomagolás után azonnal nekiálltam minden régebben megvett játékomat telepíteni, csak kíváncsiságból, mi mennyivel szebb, jobb stb... de már töröltem is a nagyrészét. monnyuk Samsung szempontból is pofátlanságnak tartom, hogy ennek tudatában nem alapból minimum 32 Gb ot pakoltak bele... igen, tudom, van olyan verzió is, de nem a T nél és amúgy is azért aránytalanul többet kérnek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple MacBook
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 3D nyomtatás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest