- Projektor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autóhifi
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2025: nagyon csinosra sikerült az új Yoga 9i sorozat
- E-book olvasók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz kazanka #14959 üzenetére
Sajnos nem. Hiába nem kell regisztrálni (korábban is csak a nem szolgáltatós készülékeket kellett a +1évre..), mert most is 1+1 év. Kint van a samu honlapján is..
Tehát:
- van az első év, amely a teljes készülékre kiterjed a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően,
- és van a +1év kiterjesztett korlátozott garancia, amely -mivel a gyártó általi önként vállalt- csak azt fedi le, amit a samsung önkentesen vállal, mást nem.[ Szerkesztve ]
-
legenda
-
Capella
senior tag
válasz kazanka #14013 üzenetére
Én sem frissítettem végig a telefonokat. A Note 3 maradt a 4.3-on rootolva. Nem tetszettek a Google korlátozásai a KitKat rendszeren, meg a kifehéredett material design.
Nem volt vele semmi bajom így, végül volt egy-két nem túl fontos app, ami nem volt telepíthető, mert legalább 5.0 Androidot akart.A Note8-at Oreora még frissítettem, de ottragadt a legutolsó januári frissítésnél. A 9.0-at nem fogom feltenni, megint lettek Google korlátozások, új gesztusvezérlés. Nem kell, jó az, ahogy belakottan megszoktam.
[ Szerkesztve ]
-
Mercel
senior tag
válasz kazanka #13799 üzenetére
A DIGI-nek nem köszönhetünk sokat csak:
- Durván letörték a magyar internet és tv előfizetések árát.
- Rakényszerìtették a többi szolgáltatót a csökkenő előfizetési díjak mellett normális sávszélességű/ csatorna kínálatú csomagok behozására.
- Minő csoda de a Vodafone pont akkor tette "ingyenessé " (nem fogyasztja az adatkeretet) egy csomó videós és csevegő app használatát mikor a DIGI élesítette a mobilszolgalatatasat és részemről tizenévnyi vodázás után pont megtanultan, hogy semmit nem vágnak csak úgy utánunk merő szeretetből.
Még még pár dolog , így hirtelen kézzelfoghatóan ezek jutottak eszembe.Én se rajongok a korábbi tapasztalataim miatt az erdélyiekért, de ami tény az tény.
Marcel
-
-
Sera26
aktív tag
válasz kazanka #13268 üzenetére
Szia!
Értem, köszönöm.
Még annyi, hogy a Telekom ugye ad saját, általuk kiállított garanciapapírt, de vajon küldik a lepecsételt Samsung garilevelet is?
LED tv-m már van tőlük, annál külön be kellett mennem az üzletbe és sok-sok magyarázkodás közepette megkérni őket, hogy ugyan már legyenek szívesek a hivatalos garilevelet is bepecsételni mert az általuk kiállított csak 1 évet ad.
Itt is hasonló a menet? -
apaszka
veterán
válasz kazanka #12804 üzenetére
A TOZO is nagyon frankó! átlátszó a hátulja ,és nagyon jó fogása van!
Viszont ehhez képest vastagít kicsit !
Nagyon jó a fogása ,és a gombok is nagyon jól működnek,mi ritka!A garázsban meg is találtam szegényt ,pedig alig ven benne pár óra használat!Szerk:
A bőrrrel kapcsolatban csak annyi a hozzátenni valóm,hogy kicsit vastagít mind. A valódi bőr nem csak + dolgot ad.
Ezt figyelembe kell venni. Sok jó minőségű "műbőr" jobb és tartósabb!
Ez csak az én véleményem persze 20 év autóba való bőr huzatok készítése után![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
gerner1
nagyúr
válasz kazanka #12551 üzenetére
Pedig elérhető. Hwcallrecorder Szerintem Samsungon nem működik, EMUI kell hozzá...
-
bacus
őstag
válasz kazanka #12549 üzenetére
Melyik része nem működik? Nem indul el a felvétel, vagy halk a másik oldal? Nálam mivel nem támogatott a pie-ban rettenetesen halk a másik oldal, hiszen azt mikrofonból veszi fel. Erre csináltak opciót, hogy lehet állítani a felvételi erősítést, külön a tied és a másik oldalt , mert a tied nem kell hangosítani, sőt, míg a másik oldalt viszont nagyon.
Én a saját oldalam szintjét kb 25%-ra állítom, míg a hívóét 800%-ra, és egész elfogadható lesz így a felvétel. Messze nem olyan, mint amit az előző telefonon (note 4) csinált, ahol támogatott volt az opció.
Kali: értem, hogy minden változik, nekünk meg követni kell. Az értesítések nem zavarnak, ez a hely dolog igen. Kikapcsolom, csodálatos üzemidő, de minden fényképezésnél baszogat, hogy nincs helycímke, maps, hogy nincs hely, stb, vagy bekapcsolva hagyom merül a telefon, már délután tölteni kell, vagy kapcsolgatom szorgalmasan. A nem túl pontos helyadat jó dolog volt szerintem. Kár, hogy a fejlesztők nem így látják.
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
gerner1
nagyúr
válasz kazanka #12480 üzenetére
Igen mert a Telekom országos 3G lefedettsége közel sem olyan jó, mint a Vodkáé. Ezért, ha 4G -n vagy, és nem vagy VoLTE -s, vagy az adott helyen a torony még nem tudja a VoLTE -t, akkor nagy valószínűséggel kettőt léptet vissza a a rendszer ( fallback 3G, majd 2G -re ), és az gyenge térerő esetén halmozottan hívás/elérhetőség problémákat eredményez, mert a hívás nem tud felépülni a kozpontban beállított idő alatt.
-
legenda
válasz kazanka #12473 üzenetére
Ott gyengébb akkor nálad a Telekomos térerő, távolab lehet a torony, mint a Vodafone-os, vagy utóbbi alacsonyab frekvenciát használ (például 800 kontra 1800 MHz),
Amikor még Telekom + Vodafone SIM kártyákat használtam, valahol az egyik volt jobb, máshol meg a másik.
Nekem is van olyan hely, ahol 1 - 2 csík között mozog a (Telekomos) térerő, de a hívás akkor is beérkezik, nincs SMS elmulasztottról amiatt.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
iceQ!
addikt
válasz kazanka #12473 üzenetére
Az nem segít. Próbáltam én is. Ahol dolgozom/lakom rossz a térerő és merül a teló nagyon. Mindegy mit csinálok vele, amúgy appot nem hoz ki hogy nagyon fogyasztana.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz kazanka #12458 üzenetére
Nem tudom amúgy. Lehet hogy hardveres hibája van a telónak mert, volt rajta 2-3x is FR, de nem segített rajta.
Kérdés, hogy másnak volt már hasonló, hogy gyorsan merült a teló és hardveres volt a hiba?!
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest