-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
kazanka #12549 üzenetére
Melyik része nem működik? Nem indul el a felvétel, vagy halk a másik oldal? Nálam mivel nem támogatott a pie-ban rettenetesen halk a másik oldal, hiszen azt mikrofonból veszi fel. Erre csináltak opciót, hogy lehet állítani a felvételi erősítést, külön a tied és a másik oldalt , mert a tied nem kell hangosítani, sőt, míg a másik oldalt viszont nagyon.
Én a saját oldalam szintjét kb 25%-ra állítom, míg a hívóét 800%-ra, és egész elfogadható lesz így a felvétel. Messze nem olyan, mint amit az előző telefonon (note 4) csinált, ahol támogatott volt az opció.
Kali: értem, hogy minden változik, nekünk meg követni kell. Az értesítések nem zavarnak, ez a hely dolog igen. Kikapcsolom, csodálatos üzemidő, de minden fényképezésnél baszogat, hogy nincs helycímke, maps, hogy nincs hely, stb, vagy bekapcsolva hagyom merül a telefon, már délután tölteni kell, vagy kapcsolgatom szorgalmasan. A nem túl pontos helyadat jó dolog volt szerintem. Kár, hogy a fejlesztők nem így látják.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest