- Milyen egeret válasszak?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
csabicska #3100 üzenetére
Ezek szerint nem csak nekem tűnt fel.
Mennyi idő volt, mire megszoktad? Nekem egyelőre egymás mellett van a kettő, és így elég vacak, hogy folyton látom, hogy a jobb telefonnak fakóbb a kijelzője. Nem önkínzás miatt vannak együtt, még nézegetem, hogy mit hogyan állítsak be.
-
TODI1111
veterán
válasz
csabicska #1920 üzenetére
Nekem az az értelme, hogy a villogást messzebbről látom mint az AOD képernyőt (nincs mellettem örökké az asztalon a készülék) és a beállított színből már tudom, hogy milyen üzenet érkezett. Az AOD csak akkor kapcsol be ha üzenet érkezik tehát sokkal akkubarátabb mintha egész nap menne. Mivel arcfeloldást használok így mikor megjelenik az AOD képernyő akkor dupla kopp az ikonra (például viber) és már bent is vagyok az érkezett üzenetnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest