-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
válasz
sanyijedi #8229 üzenetére
Ezzel:
Verbatim type-c hubMegy a 2k! Van ilyenem, azért tudom
De a 4-ből, amit az évek alatt Aliexpressről rendeltem, az egyik noname szintén vitte a 2k-t, amíg meg nem döglött (félig, legalábbis - millószor kell ki-be dugdosni, hogy menjen. Érdekes viszont, hogy a tablettel most is jó (Dell Latitude 5179), csak a telefonnal kínlódik.
Szóval ki lehet fogni, igaz, lutri. Nekem most a Verbatimot megvették (ennyit nem adtam volna érte, bááár... nem sokkal több egy normálisabb Alis árától), és ez bejött. Hosszú ideje még nincs meg, a tartósságáról nem tudok semmit mondani.
szerk: igaz, nekem az RJ45 + HDMI (+usb-A) a mániám, szóval csak ilyen hub-okat nézek, meg vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Battlefield 2042
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Kuponkunyeráló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyomtató topik
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest