Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Pioneer #7008 üzenetére
Érdekes, lassan 7 éves Xperia Z, amit mindig igyekeztem 5% vagy az alá meríteni, majd onnét mindig 100%ra tölteni. Ez legtöbbször azt jelentette, hogy este töltőre került és reggelig ott volt. A mai napig műkődik és napi használatban van és talán most kezd el érezhetően gyengülni az akksi. Hasonlóan töltögettve az utódját, a Z5-öt is mindenféle akksi probléma nélkül működik, miközben a kollégák, ismerősök hasonló korú telefonjai szinte csak töltőre rakva tudnak már élni.
Én maradok ennél a töltési technikánál és nem tudom elfogadni a "szakértő" úr bugyuta tanácsait a videóból Pl "ha éjszaka töltöm, akkor vegyem ki a tokból, mert melegszik" miért? Nappal töltve nem melegszik? Játék alatt sem melegszik?
Azt is elfelejti a "hozzáértő", hogy a "páover menedzsment csipp" pont arra is vigyázz, hogy nem merüljön le ténylegesen 0-ra az akksi és a kijelzett 0% pont nem jelzi, a valós 0-t.
Na meg a "csak a gyári töltő" duma!
És még sorban cáfolhatnám, de minimum megkérdőjelezhetném az állításait, tanácsait.
Nem baj, egy megnézésnek én is jó voltam a csatornáján.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest