- Home server / házi szerver építése
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- RAM topik
- Steam Deck
- Milyen házat vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kamikazeman
aktív tag
Ez az értesítés dolog nálam is elég hektikus. Minden be van állítva és egyszer működnek, egyszer nem. Lehet kötekedni azokkal, akik ezzel szenvednek és lehet, hogy nem is ennek a telefonnak a hibája, de ettől függetlenül ez gáz. Az előző Note 5-ön az évek alatt ilyen gond soha nem volt. Szerintem azért ez nem normális. Egy telefonnak szerintem inkább úgy kellene működni, hogy minden értesítés alapból megjön és nem altat a készülék semmit. Ha én valamit altatni akarok, akkor majd beállítom! Bár mondom még egyszer, nálam a kezdeti beállításokkal kb. 1 hétig ment minden, majd magától megint nem. Fontos magától!! Ne legyen már olyan okos az a telefon, hogy felülírja azt, amit én egyszer beállítok! Ettől függetlenül imádom ezt a telefont, de B_Csaba védelmében el kell mondanom, hogy szerintem is hülyén működik ez a része. Tudom ezzel hiába is vinném szervízbe, mert ott újra beállítanák ezeket és azt hinnék én vagyok a hülye, majd egy hét múlva persze megint nem működne és így tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest