Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
gjoco1
üzenetére
gjoco1
Ehh, ez így nem néz ki valami jól. Nagyon látszanak a hibák
Ugyanaz a hatás, mint a ClearPlexnél? Mármint ugyanolyan puha zselés érzetű? Mert akkor ez nekem kiesett. Az ujjlenyomatolvasót tényleg próbáld ki mikor van időd, mert az gyenge pontja az üvegfóliáknak sajni.Pioneer
Erről SPIGEN NEO FLEX HD fóliáról olvastam tegnap. Kerestem olyan fóliákat, amik nem befolyásolják az ujjlenyomatolvasót, jó minőségűek és az ütéseket is bírják, és ezt a Spigen-t elsőnek hozta fel mindenki. Emag-on még árulják, úgyhogy gondolkozom, hogy veszek egyet tartalékba.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Spórolós topik
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Asztalos klub
- Pánik a memóriapiacon
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Két kézzel markolt a "bling-zsákba" a Thermalright
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ugyanaz a hatás, mint a ClearPlexnél? Mármint ugyanolyan puha zselés érzetű? Mert akkor ez nekem kiesett. Az ujjlenyomatolvasót tényleg próbáld ki mikor van időd, mert az gyenge pontja az üvegfóliáknak sajni.