- TCL LCD és LED TV-k
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- NiMH akkumulátor
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Szerintem túl beszéltük a témát. Legyen ennyi elég. Köszönöm mindenkinek.
-
Diokhan
addikt
válasz
MikeWazowski #11603 üzenetére
Ízlések és pofonok, valamint megszokás kérdése. Én is gombokkal használom.
-
Diokhan
addikt
Használ valaki okosórát a telefonhoz?
-
Diokhan
addikt
-
-
Diokhan
addikt
Jó reggelt srácok. Próbálok keresni a plusra clearview tokot, de csak ilyen nagyon nevenincs oldalakon van. Szerintetek honnan tudnék vásárolni úgy, híg, ne kelljen 3 hónapot várni rá?
-
Diokhan
addikt
válasz
gyuri81 #11520 üzenetére
Köszönöm szépen!
Nem rossz a nyolcas sem, én nagyon szerettem amikor az volt nekem. Viszont a 10-es annyival már tud többet, hogy megéri váltani. El sem tudtam képzelni, hogy hogyan működhet a toll távirányítóként, mégis amikor kipróbáltam, annyira magától értetődő volt, hogy el sem hittem. A jack csatlakozó hiánya nálam az egyetlen negatívum idáig, így a SkullCandy-t a fiókba kellett tenni, vagyis már csak a laptop és XBOX-hoz használom. De tervben van egy BT füles.gjoco köszönöm szépen.
Az új note-ra én is kiváncsi leszek majd. A Note 20 ma volt a kezemben a médiában, nem volt sok különbség a 10-es és az között.És akkor az első kérdésem: Milyen BT fülest ajánlotok hozzá, ami mondjuk nem olyan drága, mint egy Galaxy Buds?
Meghökkentő, hogy milyen drága még mindig a gyári clear view tok...
-
Diokhan
addikt
Üdv srácok. Diokhan vagyok, almáról jöttem.
Volt már Note 4-em és Note 8-am korábban, most viszont nagy álmom vált valóra egy Note 10+ készülékkel. Ismerem a rendszert és az S-pent, de ettől függetlenül biztosan lesz kérdésem néha.Kb. egy hete van meg a készülék, első benyomások pedig a következők:
-Üzemidő klasszisokkal jobb, mint az almánál (SE2020 volt előtte)
-Kijelző gyönyörű, nagy, egy kézzel nem tudom használni, férfi létemre nincs túl nagy kezem.
-A rendszer gyors, átlátható, hozzá vagyok már szokva (cégesem egy lajhár A40)
-Google asszisztens klasszisokkal okosabb, mint Siri (ezt magamnak is nagyon nehezen hittem el). Bixby viszont egyszerűen butácska, nem is használom, kikapcsoltam szinte teljesen. Arra nem sikerült egyedül rájönni, hogy ha a BT fülesen nyomok gombot, akkor hogyan lehet beállítani, hogy Google asszisztens induljon el, ne Bixby. Google asszisztenst viszont nagyon szeretem, folyamatos beszélgetéseket folytatok vele a legnagyobb szórakozásom az elmúlt néhán napban
A legkülönbözőbb dolgokat kérek tőle és legtöbbször minden gond nélkül működik a dolog.
Csak néhány példa. Időpontot foglaltam fodrásznál, mondtam google asszisztensnek (továbbiakban G.A.), hogy emlékeztessen, hogy mennem kell fodrászhoz. Megklérdezte, hogy ok, mikor? Mondtam az időpontot, de elsőre azt az időpontot mondtam, amikor már ott kell lennem, így újra kértem G.A.-t, hogy változtassunk rajta. Megkérdezte, hogy ok, mit szeretnék változtatni? Mondtam, hogy az időt egy fél órtával korábbra. Azt felelte, hogy rendben, kész van.
Ezen kívül időjárás, telefonszám, emlékeztető, ébresztő, bármit kérek tőle, hiány és gond nélkül végre tudja hajtani. Nagyon tetszik.
-A toll most már sokkal okosabb, mint a legutóbbi Note-om, a 8-as esetében, de már ott sem volt buta. Nagyon szeretem minden funkcióját.Egyelőre ennyi, köszi, hogy itt lehetek.
U.I.: Üdv gyuri81, köszi, hogy kollágaként köszönthetlek ebben a topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest