-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
😄 . A d jelölés szerintem semmit nem számít viszont amúgy nem teljesen ugyan olyan az anyaguk a különböző hydrogel fóliáknak. Ezt HUF 514.05 31%OFF | 2Pcs Protective Hydrogel Film For Xiaomi Mi Note 10 Lite 10 Pro 10 Screen Protector Film Full Cover For Xiaomi Poco F2 Pro tudom ajánlani (ezt használom most) ez jó minőségű és viszonylag könnyen felrakható.
-
bbendre
őstag
1. a Google egy csomo fele keppen tudja, hol a telefon. GPS, Wifi, cella, stb. Elvileg az utolso hely is lekerheto ha nem honapok ota volt syncelve.
2. @Probert75 :
- Lepj be az myaccount.google.com- url: https://myaccount.google.com/security?pli=1#activity
(Soha ne kattints ilyen erzekeny urlek eseten linkre, En sem adok meg linket. Mindig nezd, meg hogy a link biztonsagos, hasznalj MFA vagy 2FA-t)
- Gorgess le, ott lesznek az eszkozok, Itt tudod kileptetni es torolni. -
dkovizoli
addikt
egyszer egy videón láttam, hogy ha kezd felválni a széle, akkor oda, valami vékony tárggyal aláhordtak egy pici ragasztót. Majd újra uv-zták. Olyan lett, mint felrakáskor. Persze még mielőtt nagyon levegős lett. A valós probléma, az az ujjlenyomat olvasó. Mert tökéletes még nekem sem lett egy üveggel sem.
-
torrrent
aktív tag
Megkaptam tőlük a választ
"Thanks for reaching out. While we opted not to support the Note 10 with Teardown, we have recorded your interest for future consideration. Let us know if there's anything else we can help with and have a great day!"
A lényeg, hogy figyelembe veszik a jelzésem és nem lehetetlen, hogy a jövőben lesz a picikére is teardown hátlap.Egyébként a 10+ ra most 8dollár itt
https://www.slickwraps.com/transparent-skin-for-galaxy-note-10-plus.html
12 dodo postával
Klikkelj a kosárba rakáshot, mert 20 dollárnak jelöli, de most 60%off -
torrrent
aktív tag
Kár, az ilyesmi még befektetésnek is jó ha többet vásárolunk. Szerintem soha nem lesz még egy ilyen egyedi darab. (Mondjuk remélem ha több megrendülésék lesz akkor beindul az üzlet.
Tudom láttam ha sima 10 re lett volna csatlakoztam volna.
Ha nem válaszolnak akkor is légyszik oszd meg az ilyen infókat, mert engem ez pl nagyon érdekelt. -
-
Sanraith
aktív tag
Tudtommal nem használható itthon a Samsung pay. Egyébként úgy működik, hogy a kártya mágnescsík lehúzását emulálja, így ilyenkor a terminál oldalához kell tartani a telefont. Amerikában pl. ez elég menő, mert ott sokkal kevésbé elterjedtek a NFC kompatibilis terminálok, mint itthon.
-
bcl
senior tag
Semmi baj, rendben vagyunk!
Azt én is hozzá akartam tenni, csak közben kiment a fejemből, hogy a Google ettől még lehet, hogy EU-s túljogászkodás miatt tette, amit tett.
Ezt nem tudom, nem olvastam utána.És igen, próbálja ki mindenki, aztán majlássa...
Nekem - igaz, ritkán hallgatom vissza, a hívásokat, de amikor kell, akkor nagyon... - szóval eddig nem tűnt fel, hogy valóban halkabb a másik fél. De legalább hallatszik... -
bcl
senior tag
Elég rendesen nekem estél, gondoltam leellenőrzöm a dolgot: valóban, kicsit halkabb a másik fél hangja...
De az egyik hívás, amit vissza hallgattam, utcáról - utcára ment és tökéletesen érthető, hallható volt mindkét fél (Szeged belváros, délutáni csúcsforgalom, kiskörút)Egy helyesbítés:
De, a guglival van a baj...
- mert egyszerűen kiszedte azokat az API-kat az Android Pie-ból, amik lehetővé tették Android 8.1-ig hívások rögzítését, igaz, a 6-os Adroid óta csak trükkel. Az igazi "API-irtás" a 6-os Android után következett be.
Erről egyébként elég sok fejlesztő írt is, itt például az ACR-esek weblapja:
https://nllapps.com/apps/acr/android9.htmSzóval nem, nem a gyártók, nem az EU, hanem a Google szarja telibe a kb 200 millió ilyen-olyan call recording app felhasználó igényeit...
Még egy kiegészítés:
A Samsung Store-os ACR csak azért ajánlott, mert az a felvett beszélgetésekhez tud számot is menteni, míg a "sima" Google-féle Play Store-os nem. Tehát nem a felvételi képességekben van (vagy nem elsősorban ott) van különbség, hanem ebben.Az ACR a Pie-jal "felvértezett" Note 8-on nem rögzíti CSAK az én hangomat. Ugyanezen OS alatt Note 10-en igen. Hogy hogyan, abban lehet igazad, de még egyszer: annyira nem gyenge a minőségük, összehasonlítva a korábbi, Note 8 / Oreo-s időkből származó felvételekkel sem.
Ennyi erővel mondhatnám, hogy te meg ne mondd, hogy "Ez a megoldás pedig általában nem müködk, legalábbis a felvett beszélgetésben a partner hangját nem hallani, legfeljebb csak egy nagyon hangszigetelt szobában, csendes környezetben...", mert az én tapasztalataim szerint nem igaz.
Szerintem tök felesleges ezen felhúzni magad.
-
nylacika
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Quadro FX 570 eladó
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged