- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkovizoli
addikt
válasz
Scooter #7911 üzenetére
Nekem ezek azért nem jelentenek semmit, mert nem tudjuk, hogy töltésközben lett-e használva pl. Lehet sötét szobában, kis fényerő, folyamatos filmnézéssel is hosszú sot-okat elérni. Láttam olyanokat, hogy 11 óránál több sot, de 12 óra alatt le is merült. Most akkor az jó? Nekem nem. Ráadásul nem is ez fontos számomra. Szóval kinek a pap, kinek a paplan.
-
válasz
Scooter #7377 üzenetére
Köszi, megtaláltam. Ott vezetéknév-keresztnév alapján van alapból a beállítás.
Beteszek erről képet.
A problémám továbbra sem szűnt meg. A névjegyeken belül vezetéknév-keresztnév sorrendben jelennek meg a nevek. Ezzel nem volt problémám. Viszont a híváslistában keresztnév-vezetéknév sorrendben jelennek meg még most is a nevek.
Megpróbálok betenni úgy képet, hogy ne az igazi nevek legyenek ott, hanem valami nevet találok ki helyettük. -
-
válasz
Scooter #3804 üzenetére
Igazából voltak bug-jai, meg a kocsi audio rendszere sem szerette, az Airplay-es TV-mmel sem akarta a dolgokat normálisan, satöbbi....felcseszte párszor az agyam, úgyhogy döntöttem. Fájó szívvel, de megváltam tőle, az új órával együtt.
Most a Note 10 a favorit, ez elsőre kiválóan csatlakozik az autó rendszeréhez, a TV is profin kezeli, minden klappol.
Sajnálom, de ez van. Már a múlt.
-
axlfsi
veterán
válasz
Scooter #3700 üzenetére
Meglepően kevesen írtak erre bármit is, no de sebaj, majd körbekeresek a témában.
Neked köszi!👊
Igen, a gyári fólia meglepően jó, észre sem venni, hogy fent van és egész strapabíró, nem jön fel vagy hasonló... Ugyanakkor, ha ezzel ne adj isten a fejére ejted (44 vagyok, volt pár készülékem és nem szokásom, de az ördög nem alszik és) akkor szívás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest