-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
válasz
csubííí #11292 üzenetére
A zoom valami intelligencs zúm, szóval a fényviszonyoktól, meg a csillagok állásától függően vagy a 2x-es optikát használja, vagy az 1x-esből vág ki - ha jól tudom.
És esélyes, hogy pont azért, mert lefogtad az optikát, azt látta, hogy hótt sötét van, és akkor nem azt használja, ld, ahogy írtam. -
csubííí
senior tag
-
gjoco1
addikt
válasz
csubííí #10907 üzenetére
Ezen Én is agyaltam ( nem gondolom, hogy ennyire gatter az akku. ). Leveszem 100-on a töltőt-elfordulok pár percre és már 98% . Utána még esik egy két százalékot , utána szép egyenletes . Vagyis természetesen attól függ mennyire űzöm.
Akkor nem vagyok egyedül ezzel. Érdekes az első 10 egynéhány százalék gyorsan "elvész " a semmire. -
-
MikeWazowski
veterán
válasz
csubííí #10796 üzenetére
Igen, be van kapcsolva. Ennek ellenére csak azt írja, hogy felkészülés az automatikus mentésre és pörög... de már ha a telefonra mentem az új képet akkor sem menti fel... többször töröltem a fotók app-ot minden adatával és semmi. Csak arra tudok gondolni, hogy a mem. kari az titkosítva volt. Persze azóta deaktiváltam de lehet azért nem megy,m így szerintem csinálok egy FR-t.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
csubííí #10688 üzenetére
Hát nem tudom,hogy ez konkrétan mi lenne,mivel nekem is 0 bájtot mutatott,holott használom az appokat,amiknek elvileg generálni kéne az adatokat. Ha megnézedcaz alkalmazásokon belül egyenként,ott fogod látni a gyorsítótárukat,és azok bizony nem 0-t fognak mutatni. Én recoveryt preferálom. Szerintem az a biztos.
-
válasz
csubííí #10619 üzenetére
Nincs sok, mint ahogy a Note9 -> Note10+ váltáskor sem volt sok különbség. Nem igazán tudnak már olyan sokat újítani, de nem is azért akarok váltani, én olyan vagyok, hogy kell nekem az új. Egyébként nem kerül sokkal többe évente váltani, mintha 3 évente, mert többért el lehet adni az előző telefont, mint 3 évesen (mármint ha tényleg jó állapotban van).
-
S e t h
nagyúr
válasz
csubííí #10607 üzenetére
Köszi szépen!
Még egy kérdés urak, hölgyek!
Most kezdem kóstolgatni a dexet, mondhatni laikus vagyok, ezért hathatnak furán a kérdéseim.1,Lehet állítani a billentyűzet nyelvezetét? Elég zavaró akármilyen nyelven használni, ami nem magyar.
2,Gondolom itt nincs lehetőség arra, hogy fileokat lehessen másolni drag and drop funkcióval a számítógép és a telefon között dex módban, vagy ha igen nem jöttem rá hogyan.
3, Amikor dex módban használtam a számítógépet, akkor nem jöttem rá, hogy miként lehet tálcára küldeni, vagy egyáltalán ideiglenesen átlépni Windows felületre dexből, ha lehet egyáltalán.
-
gretzky77
veterán
-
bbendre
őstag
válasz
csubííí #7800 üzenetére
Egyet még találtam amit most tesztelek random wifi leszakadás ellen:
1. Go to your network settings
2. Edit the network you're having trouble with
3. Go to the advanced settings
4. Under Privacy, change 'Use random MAC-address (default)' to 'Use MAC-address of this device'
Arra, hogy távoli wifit nem talál nincs õtletem, ha garis lehet érdemes elvinni szervizbe. -
bbendre
őstag
válasz
csubííí #7800 üzenetére
Ennyire talán nem, de sokan panaszkodtak akik pl egy Huawei-rõl váltottak.
Van aki szerint a Wi-Fi 6 kompatibilis antenna miatt nem megy rendesen az AC alatti szabvány. De amit írtál elêg extrém. Valamilyen Wifi analyzer programot próbáltál már teszteléshez? BTW most google Pixelen vagyok és az Android10 óta nekem is valamint sokan panaszkodnak a Wifi-re. Ilyeneket sajnos én is tapasztaltam. Remélem a 11 megoldja a stabilitási problémákat. -
mrThomi
addikt
-
Sgarrista
tag
válasz
csubííí #1846 üzenetére
Szia!
A beállításokba van olyan hogy Általános -> Kezdőlap-> Gyors elérés ha ezt be kapcsolod , akkor utan nyits egy oldalt pl : player.hu ha be tölt az oldal akkor a rá nyomsz a nevére és ott ki jön egy menü hogy hozzá ad. Elmenti , új lapot kérsz akkor már benne is lesz. Tudod szerkezetei törölni nevezni stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest