Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
joccmocc
üzenetére
Ha 4 évre kell a telefon akkor én megvárnám a Note20+-t. Én viszonylag sürün cserélgetem a telefonjaimat, volt ami pár napig volt nálam és probáltam ki a következőt. Én sokat várok a következő generációs soc-tól, de természetesen ez is teljesen jó és használtható lesz még nagyon sokáig. A hálap vibrációja katasztrófa...soha egyik telefonom se csinálta, de az s20 szeria is ilyen. Néztem a p40 prót, max hangerőn semmi rezgés. Még szerintem az android 12 is jönni fog rá ha a note 9ből indulunk ki.
Árakkal kapcsolatban nem tudom otthon hogy van, én itt luxemburg/német határon megvárom mindig a januárt ahol nagy leárazások vannak, juniusban pedig -19% áfalevonás a temekekre stb... most így vettem 750 euróert a saturnba ami nekem jó vétel volt a megjelenéskor 1100-hoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vallás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Milyen monitort vegyek?
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest