Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
Sziasztok
Asszonynak ilyen telója van,új romot nem enged felrakni viszont a tárhellyel nincs kibékülve,link2sd-vel meg lehet oldani a linkelés új rom felrakása nélkül? A teló rootolva van mert csak ennyit engedett -
EmberXY
veterán
válasz
nggabi #12592 üzenetére
A minin találkoztam olyannal is a képernyőzár tesztelésekor, hogy az említett rajzolós feloldásnál ha elcsesztem párszor, felajánlotta, hogy lépjek be a samsung fiókomba... Nem léptem be, de ezek szerint optimális esetben wipe factory reset nélkül is ki lehet jönni a dologból?
Nyilván gyári rommal, és ha van netkapcsolat nameg samsung fiók....
-
kopepe
aktív tag
válasz
nggabi #12592 üzenetére
Nem csak samsungról beszélek,például ha egy x10 mini pro telefonon elkúrják azt a pont összekötős biztonsági okosságot,akkor elég lenne egy full wipe,csakhogy azon nincs recovery.Legalábbis ami nálam volt,azon nem volt,Most már tudom mi a helyzet,de akkor szoptam a f.........
-
Joshi
titán
válasz
nggabi #12586 üzenetére
Ezt a videót találtam, ez gyári rommal van resetelve?
-
>Noname<
tag
Írta hogy minden gyári akkor szerintem a recovery nem jön be mert nincs fent a telón így download modba odinnal ujra kell rakni a romot szerintem.
-
Joshi
titán
Sziasztok. Akadt egy kis probléma mégpedig az, hogy tesóm kislánya beállított a telefonján egy kódot az alábbi képen látható pontokból. De ugye elfelejtette a formációt ezért sokszori próbálkozás után letiltott a telefon. Hogy tudnám alapbeállításba állítani a telefont? Minden gyári a telefonon még Root sincs és T-Mobile függő ha ez utóbbi számít valamit. Segítséget előre is köszönöm.
-
VeeCa
csendes tag
Sziasztok.nem sikerült a telefon viszont elcseréltem egy szintén galaxy minire amin már a 2.3.6os android van...valaki tud valami jó cuccot úitást a telómra?
-
zoltanz
nagyúr
Nekem sima Mini van, a fényképezést teszteltem. Makró képeknél vért kell izzadni mire az ember lő egy elégségest.
-
kopepe
aktív tag
ha ez így nem megy akkor passzolok
Esetleg ha letörölsz minden drivert,meg odint,PC reboot,és kezded előről.motorolánál 1x bejött.
-
kopepe
aktív tag
Hát én nemhiszem,hogy az az odin jó lenne.
Mindenhol ezt írják,és így megy is. :• Töltsük le ezt :[tass-recovery-cwm.tar]
• Töltsük le a S5570_Odin Multi Downloader v4.38.exe-t.
• Kapcsoljuk ki és indítsuk el a telefont Download módban (hang le + középső gomb + bekapcsoló gomb).
• Indítsuk el az ODIN-t (Vista és Win7 esetében rendszergazdaként). Dugjuk rá az USB kábelre (az ODIN felismeri a telefont valamelyik COM porton).
• Kiválasztjuk a TASS.Ops-t az OPS választásnál.
• Jelöljük be a ONE PACKAGE lehetőséget az opcióknál.
• Tallózzuk be a letöltött tass-recovery-cwm.tar fájlt a One Package részbe.
• Nyomjuk meg a startot a flasheléshez.Miután ez megvolt, kék színnel megjelenik a PASS felirat az ODIN-ban, és újraindul a telefon (lehet, hogy hamarabb újraindul, minthogy kiírná a PASS feliratot).
Utána jöhet a ROM.Milyen rendszer van a gépeden?Ha XP akkor sp1-sp2-sp3?
-
VeeCa
csendes tag
Recoveryt hogyan kell?Rootolva van már a telom azt meg tudtam csinálni
-
kopepe
aktív tag
Én az egyfájlossal hoztam vissza,mivel kinyírtam már én is .Bootloader menü van?
-
VeeCa
csendes tag
elvileg fent vannka igen, de ha leirnád mik is kellenek pontosan akkor többet tudnék mondani... 15percnél tartok és még mindig semmi csak áll ugyan ott ahol a képen van
-
kopepe
aktív tag
-
VeeCa
csendes tag
most tartok 8 percnél megint
-
VeeCa
csendes tag
hát a mobilosban megpróbáltak egy másik minit és azt sem tudta frissiteni... nem értem mi lehet a probléma :S
-
VeeCa
csendes tag
Sima mini.hát nem csak én próbáltam már hanem egy mobilos üzletbe is bevittem már és ott se csinál semmit.én speciál a leghosszabb amit vártam az 10-14 perc volt kb....várnom kellene tovább mert lehet ennyire sz*r a gépem ?
-
VeeCa
csendes tag
Köszönöm.megprbálom azzal amit küldtél, bár nem nagyon reménykedem...az a bajom h az odin csak számol de nem csinál semmit sem...
Download Start...
<0> Create File...
<1> StartThread Detected : 1
<2> StartThread Detected : 0
<3> StartThread Detected : 0
<4> StartThread Detected : 0
<5> StartThread Detected : 0
<6> StartThread Detected : 0
<7> StartThread Detected : 0
<8> StartThread Detected : 0
<1> setup connection...
<1> odin mode.. check plcatform verification.
eddig jutok tovább nem... remélem azzal amit küldtél sikerülni fog... -
VeeCa
csendes tag
Checkfusdownloader-el nem talált nekem új frissitést....mindent próbáltam már...és abszolút nem csinál semmit sem.... ha valaki tudna valahogy segiteni nekem azt nagyon megköszönném... priviben is várnám..
-
>Noname<
tag
A legfrissebb gyári ROM-ot úgy a legegyszerűbb beszerezned ha leszeded a pc-re a CheckFusDownloadert, letöltöd a telefonodhoz tartozó frimeware-t és azt felrakod ODINnal és kész is remélem sikerül és a többi tudni valót megtalálod a forum elején ha kell. Ja és itt van nggabi leírása hát ha segít valamit [link]
-
VeeCa
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy Samsung Galaxy Mini telefonom.Hiába próbáltam Odinnal, meg kiessel a frissítést egyszerűen nem megy. Pedig mindent jól csináltam.elvittem szervizben és ott sem sikerült.mi lehet a probléma?
2.2 es android van rajta Froyo!Sürgős...kérem segítsetek! Odinnal még a folyamat jelző sem megy csak számlál... Kiessel pedig elkezdi aztán kiírja hogy nem sikerült.miért lehet ez? nagyon sürgős lenne szeretnék frissíteni először a legfrissebb androidra, majd később ha minden jó akkor valami főzött romra Sürgős lenne segítsetek...köszönöm -
Thusor
őstag
Páromnak van egy ilyen telefonja. Mostanában panaszkodik, hogy a belső memória mindig megtelik. Van benne egy 8GB-os SD kártya gondoltam átteszem neki oda a programokat, de sajnos van jó pár olyan is amit nem lehet áthelyezni így a belső memória megtelik. Utána olvastam, hogy a telefon rootolásával át lehetne tenni azokat a programokat is. Milyen más módja van még annak, hogy át lehessen tenni minél több programot a belsőről az SD kártyára, vagy csak a rootolás? Mennyire nehéz ennek a telefonnak a rootolása? Nem szeretném haza vágni a telefont egy nem sikerült rootolással. Ha van itt köztetek olyan aki rootlást csinált az leíhatná hogyan végezte el. Előre is köszönöm a segítséget.
-
>Noname<
tag
Sziasztok valaki próbálta már a GAFATAR ROM-ot?
-
EmberXY
veterán
-
Máté94
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, pontosabban problémánk, hogy miután kivettük Mini-ből az SD kártyát, nem enged fotózni. Amikor megnyitnánk "Kérjük helyezzen be SD kártyát" üzenet jelenik meg. Most ez azt jelenti, hogy nem tud belső memóriába menteni? Ott elvileg van hely. Kicsit értetlenül állok előtte.
Köszönöm a segítséget!
-
EmberXY
veterán
válasz
Doornbos #12516 üzenetére
Lehet, hogy az volt a gond... Szárítás + vasalás után szerintem simán elindult volna, a Samsungok szívósak.
Komolyra fordítva, szerintem (is) tropára ment, bár nem tudom, hány fokon mostátok, de az akksi és az elektronika biztos nem köszönte meg (a hátlap nem tudom, hogy mennyire zárta el, de elég sok nyílás szabadon van a telón), nem beszélve a beázott mikrofonról, hangszóróról. Ha a gari nem él, akkor szerintem is inkább egy újat érdemes beszerezni, akár egy másik típust, ha már telót vált az ember.
-
kopepe
aktív tag
-
Doornbos
tag
sziasztok!
sikerült kimosni a mininket. Nem kapcsol be, a szervizbe vittük kiszárítás után, ott megállapították h beázott, garba nem csinálták meg. Kérdés hogy az oxidréteget el tudom távolítani az alkatrészekről? van értelme? hogyan tudom szétszedni a telefont? járt már valaki így?
-
G4ga
őstag
-
kopepe
aktív tag
válasz
dokee78 #12509 üzenetére
2 napig használtam a 2.3.6-ot,azóta csak főzötteket.Próbáltam elég sokat,de erre nincs panaszom.
Ha felrakok 1 nekem új romot,kipróbálok minden funkciót,még olyanokat is ami nekem egyébként nem kell.
Ezen minden megy rendesen.Régóta ezzel használom,mert ez megbízható,és az akkuidő is hosszabb.
Csak a camera orientation fix zipet kell hozzácsapni. -
kopepe
aktív tag
válasz
s3nsitivity #12505 üzenetére
Nem lesz lassú,hidd el.De nem tart semeddíg levenni
-
kopepe
aktív tag
válasz
s3nsitivity #12503 üzenetére
A 342-t vedd még lejjebb,aksi jó néven veszi majd.
-
kopepe
aktív tag
válasz
s3nsitivity #12501 üzenetére
Egészség ...
Én a procit felhúztam 787mhz-ig.
Bár muterodnak nem kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest