Hirdetés
- OLED TV topic
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
válasz
Kicsirics77 #10798 üzenetére
Simán tudja a gyári recoveryből is, nem kell hozzá semmmilyen főzőtt rom... csak bekavarod.
Miután a kártyán a root file, menü gombot nyomva indít el a telót, itt pedig upde from sd zip... vagy valami hasonló menüpont lesz a te embered..
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Julcsi32 #10796 üzenetére
a helyedben első körben kártyaolvasóban formáznám a memória kártyát de még jobb a telefonnal megformázni
aztán odinnal feldobnék valami főzött romot és aztán a cwm ami kell,hogy egyáltalán recoverybe tudj lépni a telefonnal és a rootolo fájlt rocoveryből lehet csak telepítenikiindulásnak ez jó lehet [link]
-
Julcsi32
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #10795 üzenetére
Atya világ. Annyi infót kaptam és már nem tudom melyik jó. Nekem ezt javasolták, Bátyám is ezt mondta. Te el tudod mondani hogy hogy kell ill. Te hogy csináltad? Persze ha lehet és tudod, lépésről- lépésre? Persze ha nem gond. Minden verzió érdekel.
-
Julcsi32
csendes tag
válasz
GrandeP #10793 üzenetére
A lényeg az hogy nem tudtam rootolni a telefont mert hiába töltöttem le a zip fájlt nem tudtam átmásolni sd kártyára mert azt írta hogy írásvédett a fájl. Kártya partícionálást kell és rootolást a telón. Nincs tárhelyem a telefonon mert az sd kártyát nem használja fel. Kb ennyi.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Julcsi32 #10792 üzenetére
kártyaolvasóba rootolni
az meg milyen már,szerintem valamit nagyon nemjól csinálsz,mert nekem habár már régóta nincs galaxy mini telefonom,de ilyet hogy kártyaolvasóba rootolni?
meg hogy írásvédett é snem megy a másolás még nem is tapasztaltam de hallani sem hallottam,
sima alap 2.3.4-et rootoltam utoljára minden gond nélkül
nem lehet,hogy a samsung KIES szoftvere kavar be a dologba (márha az telepítve van a gépedre)nem kell particionálni a kártyát,legalábbis én sosem particionáltam...
-
Julcsi32
csendes tag
válasz
basaja #10778 üzenetére
Sajnos tudom
. De azt hiszem nincs veszve mert neten utána néztem hogy hogy kell a kártyát partícionálni,és a telefont rootolni. Most megpróbálom az eleéről kezdeni.
Engem is zavar,mert így egy sima telefon amit használok. Igazából semmi haszna. Csak sajnos nagyon kevés az időm, mert gyerek meg munka mellett kevés időm jut rá.
-
imiadmin
őstag
válasz
imiadmin #10784 üzenetére
felraktam a GingerXD ROM-ot... (GingerDX_Tass_v029.zip)
egyenlőre tecccccik...
-
mm89
őstag
válasz
nggabi #10786 üzenetére
Elnézést, nem halott link, csak valamiért nem töltötte be, mostmár jó az ami az előbb nem volt
Azon nem lepődök meg, hogy máshogy kell mint a defy-t, előtte Galaxy Spicám volt, azt is tök más volt
A felületest arra értettem, hogy pl a defyhez több van, képekkel teletűzdelve, a spicához is több volt annó. Persze az is lehet hogy a mini egyszerűbb és ezért nem kell hozzá annyi leírásmajd kiderül ha csinálom
Először azt kéne eldönteni, hogy érdemes e feltenni a srácnak egyáltalán custom romot, vagy elég ha csak frissítem a legújabb stockra...szerk:
Van egy ilyen sor:
• Töltsük le ezt :[tass-recovery-cwm.tar]
Ezt honnan kell letölteni? -
mm89
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek van ilyen Minije, még 2.2-es rendszerrel. Szeretne rá valami frissebb romot (igazából mindegy neki h mit, csak most beszart a play-ről való telepítés, semmit nem enged...). Nézegettem a fórumot, az xda-t is, de nem nagyon vagyok otthon a mini romokbanNekem Defy-m van, szóval értegetek a romoláshoz, de kéne egy -két link, mert az 1.hsz-ben lévő dolgok eléggé felületesek és van pár halott link is.
Mit érdemes tenni? Előbb frissíteni 2.3.x. re majd feltenni valami főzöttet? Cyanogenmodok hogy muzsikálnak ezen a telón?
Tudom, olvassak vissza, de gondoltam hátha van valakinek pár link elmentve, hogy mi alapján flashel.
Előre is köszönöm! -
vadkörte
addikt
Hello!
CM 7.2 alá milyen ROM ajánlott? Párom Mini-jén a spanyol XWKTN 2.3.6 van. A telefon Pannon függő. Ez gondolom nem jelenthet problémát. (garis probléma esetén meg úgyis menne vissza a gyári ROM)
-
-
GrandeP
addikt
Találtam egy egész jó kis rom-ot... Ginger DX... van benne 1-2 bug, de mp-ek alatt orvosolható... ellenben nagyon jó gyors és stabil...
Le is cseréltem az Emanon-More romot..... egyébként ez a 2.0 rc, nálam elég sűrűn fagyogatott, újraindult...
-
vadkörte
addikt
válasz
Julcsi32 #10772 üzenetére
Vedd ki a telefonból és próbáld meg kártyaolvasóval. Előtte vagy válaszd le az mSD-t, vagy kapcsold ki a telefont. Működő készülékből nem egészséges kikapkodni a memóriakártyát.
CM 7.2-t használ valaki Mini-n? Ha igen, mik a tepasztalatok? Az alap CM, amit a fejlesztői honlapról le lehet szedni, mit tartalmaz, mennyire kell kiegészíteni és gondolom nem kell függetlenített telefon hozzá? Gondolom magyarul azért tud.
Párom nézegeti az ACE-emre kerület CM ROM-ot és tetszeget neki. -
imiadmin
őstag
válasz
bull84ghia #10768 üzenetére
sajna nem tudok... egyenlőre -hál' istennek még- nem volt szükségem szervízre....
-
imiadmin
őstag
válasz
basaja #10767 üzenetére
még annyit, hogy én windows alól a MiniTool Partition Wizard Home Edition progival készítettem el a második (egy ugyanúgy elsődleges!) particiót az SD-re...
-
bull84ghia
őstag
Tudok ajánlani megbízható embert aki foglalkozik samsung telefon javítással!
-
basaja
senior tag
tessék,ez alapján egyszerű lesz a 2. partíció létrehozása.De csak akkor állj neki,ha tudod mit csinálsz.
A root megvolt?Az az első lépés...
http://androidunderground.info/mit-hogy/sd-kartya-particionalasa-szamitogepen -
-
Julcsi32
csendes tag
Màr azt is probáltam de nem megy az app2sd vel sem. Mas esetleg?
-
Melack
veterán
Helló! Párom minije elég érdekesen dolgozik. Egy feltöltéssel - ez kb 5 órát jelent 220-ra kötve - nem bír ki egész 12-16 órát úgy, hogy max 30-40 perc zene szól, esetleg 30 perc beszélgetés. Vkinek vmi ötlet, hogy mi lehet a gond? Akksi? Esetleg vmi program döcög a háttérben? Előre is köszönöm a tippeket!
-
Julcsi32
csendes tag
Sziasztok. Galaxy minim van és nem tudom át tenni az sd kártyára az alkalmazásokat. Formázva lett a kártya is már. Le tudná valaki írni hogy mit kellene tennem pontosan? Nem tudok frissíteni sem mert nincs elég hely már a kártyán.Konkrétan nem tudom használni a telefonomat. Köszönöm előre is a válaszokat.
-
saiyajin
senior tag
Helló! Galaxy minin ki milyen launcher-t használ, ajánlanátok valami jót?
-
törölt tag
Sziasztok,
Talán itt olvastam pár hete, hogy van valami olyan program andorid -ra, ami megmondja, hogy melyik program kapcsolgatja be fél percenként a telefon kijelzőjét. Valaki meg tudná mondani melyik ez? Köszönöm
Üdv
-
GouGraN
tag
válasz
Kicsirics77 #10749 üzenetére
Az nagyon c.gós lenne.
Egyébként Desktop Guru plecsni.
-
csonthomarci
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki jó kernelt alap romra amivel tudnám húzni a kicsikét? -
HawerKing
őstag
-
nggabi
félisten
válasz
Balázs0916 #10736 üzenetére
egérmozira érdemes lehet, lww és xperia mini (nem x10 mini) és nem is nagy beruházás.
pcnet: amit leírták teljesen jó szvsz. a kijelzés ilyen sajna.
-
Sziasztok!
Az asszonynak Galaxy minije van.
Szerintetek érdemes Mini2-re lecserélnie?Vagy mire érdemes váltani Galaxy miniről?
Köszi
-
pcnet
addikt
válasz
nggabi #10732 üzenetére
Gari sajnos nincs. 3-3,5 óra intenzív használatot bír. Szóval szerintem nem akksi elhalálozás a probléma forrása. Tehát felesleges új akksira beruházni. Mindegy, akkor minden este megy töltőre. Csak gondoltam megkérdezem hátha típus/ROM hiba, mert még nem ismerem annyira a készüléket.
Köszönöm a választ! -
lorinho
tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy KIES-en keresztül melyik a legfrisebb android? 2.3.6?
Köszönöm a segítségt! -
pcnet
addikt
Valakinek valami ötlet az akksi kalibrációs problémámra?
-
imiadmin
őstag
válasz
szaboknak #10727 üzenetére
hát én nem tudom...
nekem se a Wifi se a GPS nem vacakol... az ájgó tökéletesen fut rajta...amit még nem sikerült életre keltenem, az a rádió... alapból nincs benne rádió app és nem is tudok rá olyat letölteni ami csak az antennát használja (tehát nem wifi-s).
valakinek ötlet?
-
imiadmin
őstag
válasz
csonthomarci #10725 üzenetére
ja, hogy nem megy a wifi megosztás... az így van... írták is, hogy azt "még" nem sikerült... de egy erre való app-al (WiFi Tethering) simán menni fog...
A külső nekem bejön.. mondjuk nem annyira színes, mint a ginger, de a tudás az elképesztő...
-
imiadmin
őstag
válasz
csonthomarci #10723 üzenetére
Te melyiket raktad fel? mert nekem simán megy a wifi...
ez van fent: cm-10-20120929-UNOFFICIAL-tass.zip
ami érdekes, hogy ha felraktam hozzá az app pack-ot, akkor nem volt benne market...
meg kellett heggesztenem, hogy felmenjen... (nem volt már elég hely a system-en)ja, és valamiért nem fogadta el a pin kódot, úgyhogy kikapcsoltam a pin kérést...
egyébként tökéletes! nagyon jól fut a kis telón a 4.1.1...
-
csonthomarci
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem a CM10-et!
Meglepett, hogy nem kellett vele szemvednem feltételkor mert simán elsőre felment a masinára!
Tetszik, nem laggol elég pengén fut minden rajta és még húzni is engedi magát a teló, 700mHz fölé. Sajnos a wifi csinálás nem megy rajta, de ettől eltekintve szerintem jól sikreült!
Valakinek van infója amúgy a legfrissebb checkfusos romról? -
dokee78
félisten
CM-et készölök rakni egy Mini-re.
Az első hozzászólásban lévő linken található KPI-T ROMpt már nem lehet onnan letölteni.Ugyanúgy kell CM-et feltenni,mint mikor a 2.2-re tettem a 2.3.6-ot?
Egy friss stabil CM-linknek örülnék.
-
GrandeP
addikt
Én ezt használom... CWM 5.0.27 ... nekem bevált..
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Egy hete vagyok Galaxy Mini tulaj. Olyan gondom lenne, hogy bitang gyorsan merül az akksi. Megcsináltam az 1.hsz-ban lévő kalibrációt, valamivel jobb a helyzet, de még mindig nem az igazi. Annyit elértem, hogy 75%ról nem 24%ra esik kapásból. Most 100tól olyan 55%ig kb reálisan esik, aztán hirtelen 30 majd 15%. Aztán 15%on elvegetál még egy napot.
Mászkálok vele Hadurazni, 2x1,5 órát kibír közepes fényerőn, szinte végig bekapcsolt kijelzővel, GPS-szel, mobil adattal. Ebből gondolom akksi nem lehet halott csak kijelzés szórakozik. Kalibráció óta kb 4x-5x töltöttem. Hányadik töltés után kell beállnia? Számíthatok javulásra? Esetleg lehet ROM hibája? Jelenleg CyanogenMod 7.2.0 van rajt.Előre is köszönöm a segítséget!
-
mttssz
senior tag
Hello!
Az lenne a problémám, hogy szeretnék egy Galaxy Minire CM7-t rakni, a CWM is fel van már rakva, de se a backup, se semmi nem megy, ugyanis valamiért nem tudja mountolni a /system-et, és úgy konkrétan semmit. Mit lehetne tenni?
Előre is köszönöm:
MaTMaN
-
tpeter77
addikt
válasz
bull84ghia #10710 üzenetére
szia, annyit tudok hogy az 5570i (ilyen van nekem is) 832MHz-es procit kapott, a normálban 600MHz-es van.
Aztán hogy ezen kivül van-e még köztük különbség, nem tudom. -
bull84ghia
őstag
Hello mi a különbség az s5570i és az s5570 közt? Mert betört a kijelző nem a digitizer és nem tudom hogy az egyik jó-e a másikhoz. Erről valakinek valami tapasztalata van?
-
Julcsi32
csendes tag
Sziasztok, Olyan problémám lenne , hogy vettem egy 8gb-os sd kártyát ,hogy több helyem legyen, de sajnos nem tudom kihasználni mert szinte majdnem mindent a telefon memoriájába ment el és nem sd-re. Sajnos át se tudom tenni őket sd-re az adatkezelésbe. Mit tudok csinálni hogy ne a telefon memoját használja és ne kelljen mindig törölnöm alkalmazásokat? Frissíteni se tudok mert nincs elég helyem. Mindent letöröltem már ami a telefonon volt és sajnos semmit nem tudok letölteni. Hogyan tudnám áttenni minden adatomat az sd-re? A kártya már formázva volt.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- OLED TV topic
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Yettel topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest