Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
Üdv.
Jól emlékszek, h a 5570 és 5570i között külső méretbeli különbség egyáltalán nincs?!
-
Outlander
addikt
válasz
krups8 #13172 üzenetére
Én egy 2,5 éves, fehér, függetlent adtam el, ajándék autós töltővel, meg egy agyon használt tokkal.... 13.000 ft-ért...
Mondjuk kb ez is alkalmi volt... 5-öt gondoltam érte, illetve reménykedtem h legalább annyit ad érte valaki, de elég szépen felverték az árát...
Amúgy ki az aki ilyet vesz?!
Én is azért adtam el, mert már idegesített h Asszonypajti nem tudja használni....
Mindenféle tuning után, már egy sima sms-be is bele laggolt... alapojáraton, meg egyenesen mazochistáknak való. -
Outlander
addikt
Üdv.
Van most valami értelmes, használható rom?!
Megint eljött az idő, h Asszony telóját rendbe tegyem, megint végig mentem az xda első oldalon lévőeken, egyik hulladékabb, mint a másik....
Így most csak az üres gyári rom van fent, de még majdnem ez is jobb, mint amiket teszteltem.
Kár hogy már nincs frissítés emanon vagy goddel rommal...azok még úgy ahogy jók voltak.
Lehet h most már inkább új teló kellene neki....
-
Outlander
addikt
Üdv.
Fehér független, sima s5570-es, jó állapotban.... mi pénzért mennek most?!
Hardveraprón vagy alkatrésznek való van 4-5k-ért, vagy pedig megegyezés szerint...
Köszi...
-
Outlander
addikt
Most egyébként Asszony telóját csinálom, utoljára 1 éve nyúltam hozzá, de mostanában bugos volt....
-
Outlander
addikt
Most mentem végig az xda első oldal romjain...
Csak ilyen fo...ok vannak?
Régen volt az emanon 4 meg meg a More v1.4 ezek még jók voltak... de ezeknek meg nincs frissebb... vagy ha van az is fo...
Most nem értem miért nehéz egy rootolt , cpu lock mentes romot/ kernelt összedobni?
Tele van 100-150 mega sz@rrral, hát jó h befagy,, lassú -
Outlander
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki linkelni sos-ben egy sima romot, ami OC-s?!
Semmi más nem kell.... csak OC-s legyen.
S5570
Köszi..
-
Outlander
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki linkelni egy alap romot, amin csak root+ OC vagy max 1-2 dolog van még berhelve?
Sajnos az alap rom az borzasztó, bármelyik másik meg úgy kezdi h kb 30mb-ot hagy nekem.... ami igencsak kevés... éppen ezért nekem nem kell h Cm9-10-es statusbar, meg ilyen extra dolgok.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest