Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Atrasko #13699 üzenetére
Nem kell hogy egyforma legyen.
2.3.6-ost rakhatnál fel odinnal. Utána pedig egy jó kis miniCM7-et. Samfirmware.com-ot ajánlom, de most nem tudok linkhalmot adni.
-
Atrasko
tag
válasz
quailstorm #13698 üzenetére
OK. KIES törölve
Megnéztem a telefon névjegyét.
Modell: S5570
Android: 2.3.4.
Alapsáv: S5570XWKQ4
Build: GINGERBREAD.XWKQ7Érdekes, az alapsáv és a build végződése eltér XWKQ4 és XWKQ7,
vagy ennek nem is kell egyformának lennie? -
quailstorm
nagyúr
válasz
Atrasko #13697 üzenetére
első feladat, KIES uninstall elfelejt
aztán írjad lefelé melyik minid van, S5570, és S5570i, mert anélkül nem lehet válaszolni1-2 napot mindenképp bírnia kell
nem javaslom hogy költs rá, nagyon gagyi
3k a határ, de inkább 2k az akkura, de az attól is függ melyik verzió
S5570i-ből van egy széria amivel telefonálni se lehet
-
Atrasko
tag
Sziasztok!
A családban telefonvásárlás miatt felszabadult egy Galaxy mini. Gondoltam kipróbálom, de az akksi a végét járhatja, mert nagyon gyorsan merül. Egy feltöltéssel és használat nélkül a polcon hagyva egy napot sem bír ki.
Kérdéseim:
1. Hány napot bír ki az akksi, ha csak telefonálásra használnám a telefont?
2. Hol és mennyiért lehetne új akksit kedvező áron venni?
3. Mi a legújabb stabil rom, amivel érdemes lenne lecserélni a gyárit? Ha van ilyen, mivel lesz okosabb a telefon.
4. Nálam a KIES szoftverfrissítést javasolt, de a frissítés közben ismeretlen hibával leállt. Ezt kétszer is eljátszotta. Szerencsére valahogyan sikerült visszaállítani az eredeti gyári állapotot. Nektek is csinált már ilyet a KIES?Előre is köszi a segítséget.
-
TiMoN
senior tag
válasz
Anonymous 01 #13694 üzenetére
Gyari beallitasok visszaallitasa utan jo lesz!
-
kopepe
aktív tag
válasz
Anonymous 01 #13694 üzenetére
Nem túl öregek azok a sim kártyák?
Olyankor vannak ilyen bibik -
Anonymous 01
tag
Sziasztok!
A következő a problémám: eladtam itt egy Samu Mini Galaxy-t egy srácnak, de... Hazavitte, belerakta a T-mobilos kártyát, és azt mondja, hogy a szolgáltatónál felül át van húzva, és PIN-t se kér. Ezt egy másik kártyával is megpróbálta, de azzal is ugyan ez lett, meg persze kivette az SD kártyát is, nem-e az kavart be, de úgy se lett jó. Ezek a kártyák persze másik telefonban működnek. Mi lehet a baj, nem tudjátok?
Ez nekem így elég kellemetlen
Előre is köszi a segítségeteket! -
Balazska15
senior tag
Nincs olyan, hogy nagyon ajánlatos
Érezni fogod, ha szükséged lesz valamire, és akkor konkrétan rákérdezel majd, ha egyedül nem találsz megfelelőt..
Ha nem play store akkor az .apk fájlt a telefonra másolod és valamilyen fájlkezelővel megnyitod. Erre alkalmas lehet a gyári is. De én ES File Explorer File Manager-t használok. Szerintem az a legegyszerűbb és rendszerfájlokat is tudsz módosítani vele, ha szükséges. Egyébként egy ilyen készüléknél az a legjobb, ha nem sok program van rajta, hanem tényleg csak a legszükségesebbek
-
ferni
őstag
na ey kicsit ismerkedtem a telefonnal, google fiókot is regisztráltam már, play áruházból is szedtem már le 1-2 dolgot stb. és lett végre memória kártya is (16 gb), szóval végre tudom majd normálisan használni a telót.
szóval lenne 2 kérdésem/kérésem.
1. Soroljatok fel olyan programokat, játékokat légyszi, amiket nagyon ajánlatos beszerezni.
2. Ha nem Play áruházból telepítenék programokat, akkor azt hogy kell pontosan?
mintha kéne hozzá valami file manager, ahogy olvasgattam, de abból melyik a legjobb?
-
ferni
őstag
válasz
quailstorm #13690 üzenetére
azaz, jar meg sis volt
az érdekelt, hogy itt is lehet-e így, nem csak a play áruházból lehet-e a dolgokat beszerezni
és főleg játékokra gondoltam, de akkor annak majd utánajárok.köszi szépen mindenkinek, akkor nagyjából már meg vannak a dolgok, mi hogy merre, ha lesz még kérdésem majd írok
-
quailstorm
nagyúr
Nokia 5800-ra is szedtél le gondolom jar meg sis fájlokat. Apk ugyanaz. Csomagkezelő kiterjesztése. Hogy mit akarsz, azt nem tudom.
Fizetős app illegálisan az esetek 99%-ban lehetséges, és ezen a fórumon ban jár érte.Telefonon szoftverfrissítés gombot SOHA ne használd. Egyébként meg csak magadnak csinálsz bajt, mert sebezhetőségfoltozáson kívül nem kapott frissítést. Akkor meg majd nem tudsz rootolni ha kell...
-
ferni
őstag
válasz
quailstorm #13681 üzenetére
most nem akarok így magam telepítgetni meg felrakni rendszereket, ezt kihagynám most
aztán lehet majd később megpróbálkozok vele
de most melyik a legfrissebb szoftver, amit a telefonon a szoftverfrissítésen keresztül letudnék szedni?és ezt az apk-t belinkelnéd légyszi? és ez ugyanolyan mint pl ez a play? tehát legális?
és van valami olyan mód, hogy pl a láttam, hogy a Playen 1 játék pénzbe kerül és én a teljes verziójával tudjak játszani ingyen? mert gondolom ez nem a leglegálisabb dolog lenne.
tényleg bocs az ennyire amatőr kérdésekért, de még totál új ez az egész nekem, régebben is csak egy nokia 5800m volt és nekem kb ennyi volt az okostelefon múltam....
vagy ha tudnátok linkelni topikokat/oldalakat, ahol az ennyire alap dolgokat leírják azt is megköszönném.
-
kraftwerkfan
tag
válasz
quailstorm #13687 üzenetére
-
quailstorm
nagyúr
válasz
kraftwerkfan #13686 üzenetére
akkor jó
Play is frissül rendben? -
kraftwerkfan
tag
válasz
quailstorm #13685 üzenetére
Na, közben rátettem a S5570IXXND1-et, majd újra a tiédet...és eddig jóságos... :-)
-
quailstorm
nagyúr
válasz
kraftwerkfan #13684 üzenetére
Nem tudom, odaadtam a saját fájljaim, menet közben írtam, a teló meg még most is megvan és műkszik. Lehet a gyári alap nem mindegy, meg az se hogy az új kernel recoveryjéből telepíted-e, de ha tényleg követted akkor ugye az is kizárva.
-
kraftwerkfan
tag
válasz
kraftwerkfan #13683 üzenetére
Gyári visszatol. IMEI visszajön, kijelző nem fagy... Akkor hol lehet a hiba?
-
kraftwerkfan
tag
válasz
kraftwerkfan #13682 üzenetére
...és még az IMEI is kitörlődött...áááá....HELP!
-
kraftwerkfan
tag
válasz
quailstorm #13681 üzenetére
Érdekesség: Lépéről lépésre megcsináltam, amit és ahogyan írtál. Fel is megy rendszer, de ahogyan a beállításokat megkezdeném, szétesik a képernyő, és rebootol a készülék.
-
ferni
őstag
Üdv mindenkinek.
Birtokába jutottam egy ilyen telefonnak használtan (bár alig alig használták.) (S5570i)
Az lenne a kérdésem, hogy nekem mint teljesen tudatlan embernek mit kéne tennem, mit ajánlotok, amiket mindenféleképpen megcsináljak rajta?gondolok itt szoftverfrissítésre meg hasonlókra.
illetve ajánlott-e hozzáadni google fiókot?
ahogy láttam kell pl a play áruházhoz vagy mihez.
onnan lehet csak programokat/játékokat leszedni vagy máshogy is lehet ilyeneket rárakni?meg olyan problémám van, hogy egyáltalán nem érzékel egy 2gbs microsd-t, amit más telefonban használtak korábban, ez természetes vagy a telefon vagy a kártya hibája lehet?
bocs a totál amatőr kérdésekért, de légyszi segítsetek.
-
EmberXY
veterán
válasz
joelke HU #13676 üzenetére
Egyszerre kell nyomni a Hangerő fel + Power + Home (a középső) gombokat, amíg a telefon újra nem indul és elő nem jön a recovery menü. Ott a hangerő le gombbal kiválasztani a wipe data/factory reset sort, majd a home gombbal elfogadni.
Minden adat és beállítás törlődni fog. -
joelke HU
őstag
Hali.
Lenne egy kis problémám, pontosabban nem az enyém. Egyik ismerősöm ilyet vett a lányának használtan. Szegénykém elnyomott rajta valamit és képes jelszót kér illetve azokat az összeköthető pontokat. Addig próbálkozott, amíg a telefon letiltotta és most valami e-mailt meg jelszót kér, de nem tudja. Hogyan lehetne lenullázni a telefont? Alapállapotba, mindent letörölni róla?
Nem vagyok otthon az androidba és a legkevésbé sem vagyok ROM-olgatós, szóval, ha kérhetem laikus nyelven a választ.
Köszi.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
kraftwerkfan #13674 üzenetére
elég az érintőcsere
-
kraftwerkfan
tag
Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy ha teljesen le van smirglizve a kijelző (szinte láthatatlan a teló kijelzője), akkor lehet e ablakot cserélni büntetlenül, vagy komplett kijelzőt kéne beszerezzek?
-
TomMusic
őstag
válasz
quailstorm #13672 üzenetére
Szuper, akkor marad így.
Köszönöm! -
TomMusic
őstag
válasz
quailstorm #13670 üzenetére
Köszi a választ!
Közben kiderült, hogy Telenoros a teló, de a Telenoros ROM nem akart felmenni, a független viszont igen, úgyhogy felraktam azt. Sikerült is, most már elindul a teló, működik. Bár a SIM kártyája a gazdájánál van. Van még a leírásban ez:
Ezek után a product code ellenőrzése (*#*#4387264636#*#*), ha nem jó akkor a sajátod kiválasztása (*#272*imei#). Ilyenkor automatikusan resetel a teló!
Ezt nem teljesen értem. A product code ellenőrzésnél kiir valamit, de én azt hogy ellenőrizzem, honnan tudjam hogy jó? -
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Adott egy Samsung Galaxy Mini (GT-S5570-i) telefon, ami bekapcsoláskor eljut odáig, hogy villog a samsung felirat és kész, aztán ujraindul és csak idáig jut el.
Próbáltam a factory resetet, de semmi változás. SD kártyáról kellene újrarakni, de nem tudom milyen verziójú android volt rajta, szóval a legkorábbit kéne rárakni, ehhez kérek segítséget (linket).
Előre is köszönöm! -
kopepe
aktív tag
válasz
Panthera #13667 üzenetére
Pedig ha nem indul,kénytelen leszel nyomni wipe datát is,de az még nem garancia arra,hogy elindul.Minden formázási-telepítési menüpontban úgy van,hogy van sok "no" és egy "yes".Természetesen csak a "yes"-re indul a formázás-telepítés,a "no"-ra visszalép egy menüpontot.
-
Panthera
őstag
válasz
kopepe #13666 üzenetére
Köszi!
Közben már kipróbáltam, a cache az sikerült, de az újraindításkor valami partíció hibát írt ki.
A wipe data-t kihagytam, mert azon nem tudtam eligazodni. Van egy felsorolás "no" mezőkkel, a felhasználói profil mező mellett volt csak "yes". Nem akartam még jobban elrontani. -
kopepe
aktív tag
válasz
Panthera #13665 üzenetére
A wipe data töröl mindent amit csak lehet,a cache pedig azt a partíciót formázza ahová a programok gyűjtik használatuk során az adataikat..
Ha wipe data után sem indul tolj fel 1 gyári romot,mert valami gebasz vanHangerő le - home - power,és bejön a recovery,ott van wipe data és cache.
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Itt van előttem egy ilyen telefon, az a hibája, hogy nem indul el. Az animáció amikor véget érne, előről kezdi az egészet, mintha resetelték volna.
A home+power az a sima reset, ugye?
Wipe cache-t hogy lehet ezen csinálni? -
tipuka
addikt
Srácok, van egy kis problémám.
Benyomtam a Minin a wifit, mert most kreálnék 1 google accountot, mert kell ugye pár alkalmazás.
Rámegyek, hogy új fiók létrehozása
Beírom a nevet ugye a rendeset és a fiókét is.
Elkezd gondolkodni, majd fél perc múlva kiírja:
" nem megbízható adatkapcsolatot létrehozni a szerverrel"Netezni enged pedig.
-
Sajtos3
újonc
hali mindenkinek
ROMot raktam a telefonomra, de nem akart bekapcsolni.. utána már be se jött se a recovery menü, se a download mód.. amikort töltőre raktam, akkor nem mutatott semmit, de a töltést tutira veszi, mert egy önygujtós diódával lemerítettem az aksit, és feltettem tölteni, egy pár óra mulva a dióda rendesen világított. Amikor csatlakoztatom a gépre, és lenyomom a bekapcsológomb, home gomb, és hag fel gombokat egyszerre, a gép, és még az ODIN is érzékeli, de amikor fel akarok tenni egy rendszert, akkor megáll a setup connection feliratnál.. próbáltam már JIGel megoldani, elkészítettem házilag, utána vettem egyet, és egyikkel se működött.. utánanéztem neten, és minden mini másképp reagál a JIGre... van amelyiken bejöm a recovery download mod, van amelyik csak simán ujraindul.. már ha tud.. láttam olyan videókat, ahol parancssor segítségével élesztettek ujra egy telefont.. valaki tudna nekem segíteni, hogy menthetném meg a mobilom?? nagyon megköszönném
-
looser
addikt
Sziasztok!
Van egy félig elhalálozott Mini, amelyen nem jönnek be az alkalmazások, nem érthető el a menü, telepíteni nem lehet rá, de a Kies látja. A naptárat szeretném lementeni, van erre lehetőség? Egy másik alkalmazás (Moborobo) amit próbáltam, de sajnos a naptárat ő sem tudja lementeni. Esetleg a Kies által előállított Calendar.ssc filet át tudom vinni másik - nem Samsung - telefonra?
Üdv & köszi!
-
EmberXY
veterán
válasz
quailstorm #13659 üzenetére
Értem, tehát nem üveg, egyelőre még bírja...
kopepe: az oké, hogy nem "edzett" üveg, de ebből nekem az jött át, hogy üveg, csak nem edzett, mit tudjam én, hogy hány féle üveg van...
-
qsmyle
csendes tag
-
qsmyle
csendes tag
Sziasztok!
Gyakorlott Android felhasználóként kérem a segítségeteket. Több telefonom is volt már, amiket sikeresen szervizeltem, frissítettem és ROM-okat cseréltem rajtuk. Többek közt Motorola Defy, HTC Sensation, Samsung Galaxy S3 kezelésében van tapasztalatom.
Munkahelyi készülékként kaptam meg most a Galaxy Minit. S5570 a típusa, tehát alapmodel. Sikeresen feltelepítettem rá a legújabb gyári romot, rootolni is sikerül. Recovery is felmegy rá.
Az a baj hogy egyetlen CyanogenMOD romot nem sikerül rendesen feltelepíteni, mert minden indítás után sötét marad a kijelző. Olvastam fórumokon, hogy az első indítás sokáig tarthat, de nálam rendszeresen 10 percnél is tovább sötét marad a kijelző (látszik hogy működik, mert a háttérvilágítás megy), nem indul el a rendszer.
A folyamat amit rom telepítéskor követek, de sikertelenül:1.) Gyári ROM telepítése. (XWKTU_annson08.tar.md5) Rendszer elindul.
2.) ClockworkMOD Recovery telepítése (CWM-6.0.5.0-tass) Több, régebbi recovery-t is próbáltam, eredménytelenül.
3.) Full Wipe. Format /system.
4.) CM rom telepítése. (cm-11.0.0-STABLE-RC9-GT-S5570-tass.zip) (CM 10 és CM 9 romokkal is próbálkoztam, a CM 9 elindult, de rendszer betöltés után lefagy. A többi el sem indul.)
5.) Full Wipe.
6.) Gapps telepítése (GApps_nano_4.4.3_20140618_jasousa). Ezt a lépést próbáltam kihagyni, de tök mindegy neki.
7.) Wipe Dalvik cache
8.) Reboot
9.) Rendszer 10 perc után sem áll fel.Van valami ötlet? Mit kellene máshogy?
Köszi. -
tipuka
addikt
válasz
Balazska15 #13651 üzenetére
Dobálom a kutyának.
-
tipuka
addikt
hali!
csatlakozok egy mini-vel.
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Egy technikai jellegű kérdésem lenne, miszerint a kijelző műanyag, vagy üveg, vagy valami egyéb? Azért érdekelne, mert (ilyen-olyan okokból) "lerohadt" a védőfóliám, és egy pár napig nem tudom pótolni. Normál használat mellett mennyire karcolódik a kijelző, van valakinek tapasztalata erről? Csak pár napot kéne, hogy kibírjon, de érdekelne, hogy mire számítsak...
Köszönöm előre is. -
aelod
veterán
válasz
quailstorm #13647 üzenetére
RFS-t nem tudtam, de így már okés a dolog. Thx!
-
quailstorm
nagyúr
Ez nem így megy...
Ace2-őn van egy partíció, 1GB-os, azt látja /sdcard0-nak. A külső SD meg az external sdcard. Ezt cseréled meg.Galaxy mini belső memóriája KIBASZOTT KICSI. Az egész csak a system és a /data/data, akár az Ace2-nél a maradék 3 giga. És RFS formátumú. Márpedig RFS-t nem tudsz csak úgy kicserélni, mert abból a bricken kívül más nem lesz.
Ace2-őn az volt a baj hogy kevés volt az SD-n a hely. Itt nincs 2 SD: Beleraksz egy 32gigás SD_t, az lesz az sdcard0. Itt a belső memória fogy el. Azt meg link2sd-vel leet kilinkelni. De hogy az RFS-től szabadulj kell a CM7.
ÉÉÉÉrted?
-
aelod
veterán
válasz
quailstorm #13645 üzenetére
Akkor min futnak a rendszeralkalmazások?
Persze, hogy "nincs" azért akarom az exSdcard-ot belőni, hogy azt lássa belső tárhelynek. -
aelod
veterán
válasz
quailstorm #13643 üzenetére
Amit az ace2-n lehet. A belső tárhely cserét megcsinálni.
-
aelod
veterán
Szevasztok!
Galaxy Minin lehet gyári ROM alatt (2.3.5) vold.fstab moddolást csinálni? Nem akarom a ROM-ot cseréni csak egy esetleges root fér bele ha szükséges.
-
Ðávid
aktív tag
válasz
quailstorm #13640 üzenetére
Értem. Köszi szépen még egyszer a segítséget!
-
Ðávid
aktív tag
válasz
quailstorm #13638 üzenetére
Gyorsan megnéztem a hirdetéseidet. Kár, hogy ilyen nagy a távolság, különben már vinném is.
Sajnos nincs senki az ismeretségi körünkben akinek lenne ilyen készüléke, de ezek után azt hiszem nem fogok többet vesződni ezzel a telefonnal. Öcsém egy darabig kénytelen lesz telefon nélkül meglenni, aztán ha összegyűlt a pénze, akkor majd vesz magának egy másikat.
Köszönöm szépen a segítségedet!
Mennyire ismered a Huawei Ascend Mate-et? A gyártó nem ad ki hozzá frissítést és az érdekelne, hogy nincs-e valami egyéb lehetőség egy frissebb Android telepítésére.
-
quailstorm
nagyúr
Ezek után nem értem miért nem ugranak az emberek a hirdetésemre...
Mindegy, megszoktam hogy a képzelten barmok kapják a pénzt.A szerelést azt magad gondoltam kivitelezni, de nyilván ha most rendelsz egy érintőt, vagy megoldja vagy nem.
Nincs havernak S5570i kölcsön amiben tudsz alkatrészt tesztelni?
Sok darabból nem áll ez.
Alaplap, kijelző, érintő. -
Ðávid
aktív tag
válasz
quailstorm #13636 üzenetére
Abból kiindulva, hogy 2500-at mondtak csak arra, hogy újratelepítsék a telefont, nem tartom valószínűnek. Bevittük ugyanis egy telefonos üzletbe, hogy megkérdezzük mi lehet a baja, ahol a srác azt mondta, hogy valószínűleg software hiba lehet és közölte a fentebb írt árat. Ezek után úgy gondoltam inkább én nézek rá a telefonra.
-
Ðávid
aktív tag
válasz
quailstorm #13634 üzenetére
Értem. Szerinted van még értelme szervizbe adni ezt a telefont vagy inkább érdemes lenne másikat nézni?
-
Ðávid
aktív tag
válasz
quailstorm #13629 üzenetére
Köszi szépen a választ! Szétszedem és megnézem.
-
csaba17
senior tag
heló mindenki
haverom bátyja hozott egy s5570i verziójú minit, külföldön voltak és egyszer újraindult és bootlop, utána ő próbált valami romot feltenni rá de bootlop lett a vége megint illetve most is azt csinálja, próbáltam wipe-ot, factory resetet de semmi.
odin nem is látja...
illetve a download mód is valami hibával jön be és a hangerő fel gombbal tudom continue-zni a dolgot, ilyenkor sztem downloadba van a mobil: zöld robot, odin mode, mobil adatok.tudok valami tenni a jig-es dolgon kívül?
talán egy sdről telepíthető sima rom megoldaná de nemigazán találtam semmi, csak ami odinra van ill a cm romok amiket néztem ott írják a másodlagos particiót. én ezzel nem akarnék bajolni.mihez kezdjek?
-
Ðávid
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Öcsém nemrég leejtette a földre S7750I változatú Minijét és utána csak a Samsung logoig jutott el a telefon a bekapcsolást követően. Többféle Odin verzióval próbálkoztam, de semmi eredményre nem jutottam. Aztán végül ráakadtam erre és ezt sikerült feltennem. El is indul a telefon, de nem működik az érintés rajta, csak a gombok.
Ez mitől lehet? Okozhatta az esés vagy csak valamit rosszul csináltam az odinos újratelepítéssel? -
zoleeno1
veterán
válasz
quailstorm #13626 üzenetére
köszönöm szépen!
-
zoleeno1
veterán
Üdv,
Valaki fel tudná dobni esetleg az S5570i-hez való. 3+1-es, repart romot? Android fórumon sajnos már nem él a link... Nagyon kéne, csóri kolléganőnek behalt a telója és nincs másikAz 1 fájlos nem ment fel rá, ez az uccsó remény
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Prevent #13621 üzenetére
Nincs overclock!
Az egész videocore IV mizéria úgy baromság ahogy van. Az annyi mintha azt mondanád GeForce. Vagy Radeon. Ezeknek van egy száma általában...Ez a GPU a leggyengébb fos amit valaha láttam, nézz be a logout blogomba. Gyakorlatilag nincs az a játék ami el megy rajta, de még egy GPS apphoz is haxolni kell. Xperia X8 egy álom ez után.
Home gombot írták, normális. CM7-et ha felrakod, akkor lesz home gombra ébredés.
A 720p-t meg nagyon gyorsan felejtsd el. 240x320 15FPS, ezt tudja felvenni, 30FPS-sel lejátszani. Meg tán MX playerrel viszi a 360p-t is.
-
TiMoN
senior tag
válasz
Balazska15 #13619 üzenetére
Eddig mindenem megjott ebayrol! Foleg kinabol rendelek. Olcsobb mint itthon, csak ki kell varni.
-
EmberXY
veterán
válasz
Prevent #13621 üzenetére
Igen, az normális (sajnos), nekem is ilyen verzió van. Csak a power gombbal hajlandó felébredni, ez engem is idegesített egy időben, de már megszoktam. Bizonyos programokkal ki lehet váltani, vagy csökkenteni lehet a használatát, pl lezárni én mindig progival zárom le, így már eleve felére csökken a használata, felébreszteni pedig fel lehet pl a Mágus nevű progival, bizonyos pozíciókba forgatást lehet hozzárendelni, amikor azt érzékeli, akkor felébred, csak hát eszi az akksit.
A hangerőkre nem tudok mit mondani, én eleve síri csendben használom, a pittyegés mindig is zavart.
A 720p-s videók lejátszása szerintem csak álom ezen a készüléken, a proci húzás elvileg lehetséges, csak kérdés, hogy van-e értelme. Sokan szidják ezt a procit, más típus, mint ami a sima mini-ben van, hiába nagyobb az órajele, sokak szerint így is rosszabb, mint a 600 Mhz-s, erre talán a hozzáértők tudnak majd többet mondani.
-
Prevent
aktív tag
quailstorm kérlek emiatt ne bánts
Beszereztem egy Galaxy Mini Plus-t(? tán így hívják de legyen inkább 5570i-832 MHz edisön
).
Lenne pár kérdésem... Az normális, hogy home gombra nem éled fel a telefon? Működik semmi baja, csak készenléti állapotban nem csinál semmit. Csak és kizárólag a bekapcsoló gomb amivel bejön a zárolt képernyő. Csak azért érdekel mert sima 5570-es minin a home gomb is előhozza...És az normális, hogy pl. a képernyőfeloldási és lezárási hangok nem olyan hangosak mint pl. A tárcsázás hangereje? Ezek azért érdekelnek mert még garanciális a telefon.
Más kérdés: Ugye a GPU VideoCore IV HW. Ez azonos a Samsung Galaxy S DuoS 2, Galaxy Trend Plus VideoCore IV HW-el? Mert DuoS 2 és Trend Plus szó nélkül vitték a 720p-t. Az igaz, hogy azok kétmagosak fejlettebb procival de itt meg csak egy 240x320-as kijelzőt kell meghajtania. És akad
Továbbá (gondolom ROM cserével) van lehetőség 1 GHz-re emelni az órajelet?
Köszi!
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
Balazska15 #13619 üzenetére
EU-n belül kell vásárolni. 1 hónapja vettem én is ebay-en spanyolból, akku 1,5€, a szállítás meg 3€ volt.
Ez sem bírja tovább mint az eredeti. Lehet telefonommal van valami, hogy gyorsan meríti. -
jubilleum
senior tag
Hali!
Merre lehet ehhez a telefonhoz aksit venni?
Köszi! -
Csokihab
csendes tag
válasz
quailstorm #13614 üzenetére
Köszönöm! Így működik.
Nem tudod mennyit vacsaoltam vele.
(Egyébként odaírtam, hogy "sima galaxy mini")
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
válasz
Ricsxx #13610 üzenetére
Akkor lehet valami szoftverhiba, vagy esetleg hardverhiba is...
Gyári rom van rajta, vagy valami más? Nincs esetleg olyan program telepítve, ami direkt ezt produkálja? Factory resetet csináltál már rajta, esetleg az megoldhatja a gondot, bár lepucol mindent, ami nem gyárilag van rajta, de hátha... -
Csokihab
csendes tag
Sziasztok!
Sima galaxy minimen elfelejtettem a képernyőlezáró pin kódot. Nem ajánlja fel az "Elfejetettem a jelszót" opciót. A Hangfel+középső+bekapcsolás gombok megnyomása után valami "RAMDUMP Mode (ARM9 mode)" felirat jön be. Hogyan tudnám formázni a készüléket? Semmilyen megtartandó adat nincsen rajta. -
Ricsxx
tag
Sziasztok!
Azt mitől lehet,hogy a telefon kikapcsol és rögtön nem lehet újra indítani csak egy kicsit később? -
teo77
őstag
Sziasztok!
Valaki a Nyugati pályaudvar környékéről tudna a kedvesemnek egy adatkabelt kolcsonozni egy napra? Szeretnénk feltenni neki egy főzött romot, de költözéskor elkeveredett kábele. Köszönjük szepen előre is! -
EmberXY
veterán
válasz
Heroldg18 #13602 üzenetére
A reset megoldja a problémát. Ha van benne memóriakártya, azt érdemes addig kivenni, bár elvileg ahhoz nem nyúl, de biztos ami biztos.
Utána pedig ismét hozzá kell majd adni egy fiókot, ha az eredetit nem tudja használni, akkor regisztráljon egy másikat, és ne felejtse el a jelszót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Társasjáték topic
- Autós topik
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bestbuy játékok
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest