Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz
makopeter #1373 üzenetére
Az csakugyan fura,hogy te tudsz hívni,de téged nem... Velem történt a múltkoriban : barátom egyik hülye szokása,hogy nem küldi el a számazonosítót..ezt nem szeretem,de neki elnézem-mindegy.Hívni akart,de azt a szöveget kapta,hogy vagy elküldi az azonosítót,vagy pedig engem sms-ben értesítenek,ha ezt kéri....namármost : ezt én nem értem,miért nem dönthetem el én magam,hogy felveszem-e a telefont,avagy sem. Mióta működik ez a fajta "gát" a telekomnál? A készülékemen nincs semmi tiltva,ilyen módon meg pláne nem. Furcsa.
Egyébként akkor nem tudnak hívni,ha éppen vált a készülék LTE-3G-2G között,ha nagyon ingadozik a térerő,akkor ez sűrűn előfordulhat. Állítsd csak 3G-re vagy 2G-re,akkor nincs váltogatás...gondolom én.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Projektor topic
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest