Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen videókártyát?
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- TCL LCD és LED TV-k
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindy-Lee
tag
válasz
janeszgol
üzenetére
Őszinte leszek, ezt nem néztem. Másodjára egy éjszaka alatt 100-ról merült 50%-ra. SIM nélkül viszont nem csinálta ezt. Aztán végeztem egy gyári visszaállítást és megszűnt a probléma. A tippem még az, hogy a VoWifi bekapcsolása nem tetszett neki, de azt egyszer korábban már aktiváltam és nem okozott ilyen gondot.
-
válasz
janeszgol
üzenetére
Én nem tudom melyik a teljesítmény mód, de nálam 3 fokozat van. Az optimalizált, a közepes energiatakarékos és a maximális energiatakarékos. Frissítés előtt nem volt bekapcsolva semelyik, úgy bírta az akksi készenlétben az 5-6 napot. Frissítés után ugyanígy, vagyis semmilyen mód nem volt bekapcsolva, bírt 2 egész napot. Aztán bekapcsoltam a közepes energiatakarékos módot (AOD ki, CPU 70%, fényerő -10%) és így most 6-7 napot bír. Viszont egy ideje ha nincs bekapcsolva az energiatakarékos mód akkor már akár 4 napig is kitartana az akksi, viszont ez nekem kevés, ezért inkább bekapcsolom. A teljesítményben lassulást nem érzékelek miatta.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi