-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warzoz
senior tag
válasz
janeszgol #1345 üzenetére
Én nem tudom melyik a teljesítmény mód, de nálam 3 fokozat van. Az optimalizált, a közepes energiatakarékos és a maximális energiatakarékos. Frissítés előtt nem volt bekapcsolva semelyik, úgy bírta az akksi készenlétben az 5-6 napot. Frissítés után ugyanígy, vagyis semmilyen mód nem volt bekapcsolva, bírt 2 egész napot. Aztán bekapcsoltam a közepes energiatakarékos módot (AOD ki, CPU 70%, fényerő -10%) és így most 6-7 napot bír. Viszont egy ideje ha nincs bekapcsolva az energiatakarékos mód akkor már akár 4 napig is kitartana az akksi, viszont ez nekem kevés, ezért inkább bekapcsolom. A teljesítményben lassulást nem érzékelek miatta.
-
Warzoz
senior tag
válasz
Attic09 #1327 üzenetére
Úgy sajnos elvesznek a beállításaim. Az appoké is, minden. Egyszer már, mikor megvettem a telót, rá két hónappal szervizelni kellett. Akkor csináltam mentést felhőbe mindenhova, ahova csak lehetett, samsung cloud, google, mielőtt megcsináltam a gyári beállítások visszaállítását, de az semmit nem ért. Mindent újra be kellett állítgatni, újra végig kellett "kínlódnom" a testreszabást. Nem szeretném ezt megint végigcsinálni ha nem muszáj.
-
Warzoz
senior tag
Heló! Nálam a 10-es frissítés előtt a telefon aksija 5-6 napig bírta készenléti állapotban, most pont 2 napig bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest