Új hozzászólás Aktív témák
-
csabai022
tag
Jött frissítés !
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #1396 üzenetére
Ja a zoom sajnos ahelyett hogy terjedne inkább kezd kikopni középkategóriából. Pedig jó cucc, ez a 3x nagyítás pont ideális szerintem.
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #1394 üzenetére
Ha a kamera beállításaiban kell keresni akkor nincs ilyen opció. Amúgy szerintem egyszerűen kevés hozzá a hardver, az alap fotózás sem villám azért.
-
balazs1022
őstag
válasz
balazs1022 #1392 üzenetére
Valaki esetleg? :)
-
pjen
félisten
válasz
balazs1022 #1392 üzenetére
Mégse.
-
balazs1022
őstag
Sziasztok!
Raw mentés tovabbra sincs a 3 kamera esetén?
-
nicu71
addikt
Nem tudja valaki ,esetleg,hogyan tudnám a Google Wallet alkalmazást úgy beállítani ,hogy fizetésnél mindig fel kelljen oldani a képernyőzárat? Nemrég vettem észre hogy lezárva is lehet fizetni, próbáltam ezt valahogy átállítani,de semmire se mentem.😐
-
törölt tag
Jött valami frissítés a telefonra. Augusztus elsejei biztonsági frissítés van benne meg pár apróság.
-
darázs
csendes tag
Sziasztok. Hagyományos vezetékes fülessel már nem használható a telefon? Rákötöttem a 3,5 jack dugón és nem tudok életet lehelni bele. Nem is látja a telefon.
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Nekem a legújabb frissités óta sokszor újraindul magától a telefon. Nektek szokott ilyet csinálni?
Mit lehet ezzel kezdeni? Elég zavaró....
Ma konkrétan 3x is újraindult magától.... majd az akksi zuhan egy 10%-ot. -
stewe780
őstag
Ha már így felpezsdült a fórum, én is megosztok egy problémát:
Nagyjából 2 hete jelentkezett először, azóta kb 3-4-szer. Az van, hogy nem vált át fekvő módba, vagy épp állóba a telefon az alkalmazásoknál. Ki-be kapcsolom auto elforgatást, de semmi. Olyan mintha mindig állónak érzékelné (vagy mindig fekvőnek) a telefont, akárhogy tartom. Tegnap mikor újra előjött, elindítottam egy vízmérték alkalmazást, és abban a telefon helyzetének tökéletesen megfelelően mozogtak a buborékok. Szóval valami szoftveres dolog lehet. Na meg az újraindítás eddig még mindig megoldotta.
Gondoltam megkérdezem, hogy ezzel csak én vagyok, vagy másnál is volt ilyen? -
silver10
aktív tag
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Mióta lefrissült a legújabb verzióra,azóta azt írja ki ha géppel összekötöm USB-n hogy az eszköz nem támogatott eszköz. WTF?????
Van másnak is ilyen problémája? -
stewe780
őstag
TMH nem késlekedett, már arra is tölthető!
nicu71: Nekem is marad, de nem kényszerből, imádom a bazi nagy kijelzőt. Az a kis lassúság pedig az árcímkével jár. Akinek nem tetszik ott az S22 plus/ultra 2-3-szor ennyiért. Nekem volt S, még S10, de soha nem éreztem azt a pluszt, amennyibe az került.
-
SlyChocolate
senior tag
Sziasztok.
Kellene egy kis segítség.
Valaki csinált már otg kábelen külső meghajtóról fajl másolást stb?
HDD dokkolót kötöttem össze a telóval amiben egy 3.5-es 500gb-os vinyó van csatlakoztattam.
A gyári fájlkezelő illetve pl. TC szépen kezeli.
Viszont a gyári galéria nem látja a mapákat.
Szerintetek arra lenne lehetőség, hogy a galériában is megjelenjenek a HDD-n lévő fotók mappái? -
Zaji
őstag
Sziasztok,
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy nem érzékel a kijelző? Újraindítás után ismét működik. Ezzel én tudok valamit kezdeni vagy vigyem szervizbe?
-
Skod
aktív tag
Jött frissítés, elvileg a kamerán is bütyköltek valamit.
-
Watchdog
aktív tag
A frissítések listája csak olyan általánosságokat tartalmaz, hogy nem is cserélik a szöveget...
-
Skod
aktív tag
Jött frissítés XEH
-
törölt tag
Hát srácok így egy év után nem igazán ajánlanám ezt a támasztékos Samsung tokot. Már annyira kilazult rajta a bizbaz, hogy ha felemelem a telefont, félig kinyílik magától. Már kb. egy légyfing elég hogy kipattanjon a helyéről. Előbb-utóbb úgy fogok járni, hogy buszon vagy utcán fog elrepülni aztán nem fogom megtalálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest