- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
És mi lesz helyette?
Megértem azokat, akik nem szeretik a flip tokokat, mert nekem is kizárólag a flip full window case típus jön be, esetleg egy jó gyári tok. Meg is néztem a teló vásárláskor, hogy lehet-e full ablakos smart tokot venni, de nem találtam. Az előző Nova 5t és LG g6 mobilomra is csak tükröset tudtam gyártani, az az előtti Honor 7-en is a mágnest utólag kellett bele ügyeskednem, mert nem volt smart, mint a gyári redőnyös. Az LG g6-ról megmaradt még egy "szépség", de az ujjlenyomat olvasó nem működik vele, a toknál működő értesítések se látszódtak volna, és amúgy is sok munka lett volna vele. Ráadásul gagyi lett volna, pláne a gyári Samu tok minőségéhez képest.
Rátettem a Samura, így nézne ki a hívás: -
soundman1
senior tag
Néztem, nekem is ilyen. A korábban használt tokjaimnál is visszavette a fényerőt. AOD esetén a panelnek se tenne jót és némileg az üzemidő is csökkenne. A panelek korszerűsödése miatt egy ideig tarthatná erősebben egy ideig, illetve jó lenne ha a power gombra fel lehetne éleszteni egy ideig erősebb fényerőre. Ez van, van mit fejleszteni.
Nekem inkább az infók kicsik és ingerszegények, pl. kiírhatná a hívó fél nevét, a design oltárán csorbult a praktikum. Ez sem a régi már.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged