Hirdetés
-
PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag

Pont ugyan így van nálam is. Relatíve sok app van a készülékemen, gyakorlatilag mindent (pénzügyek, irodai appok, szkenner, navigáció, netrádiók, podcast, rss olvasó, vásárlás, stb, stb) el tudok rajta intézni. Viszont nem minden app kell túl gyakran, viszont butaság lenne törölni, mert kelleni fog. Én ezeket az appokat mélyalvásba teszem, nincs értelme, hogy erőforrást használjanak. Az olyanok, mint a Aliexpress, Telekom, stb. appok - amik szeretnek indokolatlanul fontoskodni - szintén mennek aludni. Én is csak azoknak az appoknak engedem az értesítések küldését, ami valóban kell; a többit tiltom. Nem szeretem, ha minden app minden hülyeséggel zaklat és elveszek a 10-30 lényegtelen értesítés tengerében.Szerintem az ilyen finomhangolásokkal sok erőforrást lehet megtakarítani.
@Surplus #8518:
Én nem biztos, hogy piszkálnám a GPS beállításokat. Gyors és pontos (igo, waze), szerintem ott az általad használt appal van gond. -
ricsip
addikt
Ez a szomorú, h. kézzel kell mikromenedzselni a kurva memóriafoglalást, mert az Android 13 még mindig nem tudja ezt csinálni magától. Elvileg az okosok azt mondják, ne te lövöldözd ki a futó appokat, mert az OS intelligensebben tud gazdálkodni az erőforrásokkal. Ha te kilövöldözgetsz mindig mindent, akkor következő indításkor újra be kell töltenie mindent a flash storage-ről RAM-ba, és akkor akkukapacitást is jobban igénybe veszi az állandó vissza-töltögetés. Míg az elmélet szerint az OS jobban tud zsonglőrködni a szabad és foglalt RAM-mal. Aztán a tapasztalat meg azt mutatja, h. ez csak egy nagy bullshit...?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TP-LINK routerek
- Spórolós topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése

Dr Bubo