Hirdetés
-
PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
KillBorn
üzenetére
Csak kíváncsi voltam mire tudtál lecsapni, mert csak kíváncsiságból párszor felnéztem az oldalra, de újabban soha nem lehetett kapni. Fekete remélem nem is volt, mert egy fokkal jobban örültem volna a Samsungtól vett telónak a Telekomos helyett (még mindig sehol a 4.1-es frissítés...
), de utóbbi már megvan. Egyébként az a szín annyira nem rossz, főleg hölgynek, bár a páromat hiába győzködtem, hogy vegyen mentát, vagy lilát (fehéret azért ne
), neki fekete kellett.ADB: hogy állsz neki, idáig még nem jutottam el, itt is van valami segédprogram, mint Xiaomi-n, vagy csak úgy nekiugrasz pl .egy ilyennel [link]? Van megbízható listád a biztonsággal eltávolítható app-okról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése
), de utóbbi már megvan. Egyébként az a szín annyira nem rossz, főleg hölgynek, bár a páromat hiába győzködtem, hogy vegyen mentát, vagy lilát (fehéret azért ne
), neki fekete kellett.
Dr Bubo