- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
pusszycat #130 üzenetére
Most váltottam OP5-ről (fizikai olvasó) OP8T-re (kijelző alá integrált olvasó) és próbálkoztam sokat a nem rögzített ujjaimmal és mindig odáig ment a dolog, hogy lezárt a telefon PIN kódig. Annyi a "lassúság", hogy lassabb a fizikai szenzornál abban az értelemben, hogy nem elég neki egyetlen 0,2 másodperces laza odaérintés, hanem ott kell tartani mondjuk 0,6 másodpercig amíg rezgéssel vissza nem jelez, hogy készen van (nem konkrét mérések ezek az idők, inkább csak érzékeltetni akartam a különbséget, mindkettő gyors, csak a fizikai gyorsabb volt).
-
oba
addikt
válasz
pusszycat #130 üzenetére
A végeredmény az, hogy sokkal kényelmesebb, gyorsabb és pontosabb a használat. Szerintem közülünk senkit nem fenyeget a veszély, hogy valamilyen trükkel illetéktelenek feloldják a telefonunk. Ha meg ellopják a telefont akkor teljesen mindegy mennyire biztonságos, úgyis megoldják. Azért annyira nem pontatlan a konkurencia, hogy egy random ember ujjlenyomatával feloldjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest