Hirdetés
-
PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
válasz
Batistuta7
üzenetére
Szerintem az eredeti Samu 7-8000 Ft környékén van. Beszédes, amit a termékoldalon is leírtak:
"Pótalkatrészek minősége
Minőség: Aftermarket- az Aftermarket értékesített cserealkatrészt az eredetivel azonos szabványok, előírások és anyagok szerint gyártják. Ez az eredeti másolata, az utángyártott alkatrész pedig (ritka esetekben) minimális eltérésekkel rendelkezik a funkcionalitás, a minőség vagy a megjelenés tekintetében. Ha többet szeretne megtudni az minőség, olvassa el blogunkat, ahol az minőség kérdésével részletesebben foglalkozunk"Szóval szerintem ez nem eredeti. A Speedshopban is van utángyártott (ennyiért) és (eredeti) kétszer ennyiért. Szerintem a boltot fel kell hívni és megkérdezni.

-
gerner1
nagyúr
válasz
Batistuta7
üzenetére
Samu alkatrészt már régebben, legutóbb flux -ot + pár apróságot vettem tőlük.
Eddig, én nem hallottam, hogy hamis lenne, amit eredetiként kiírva árulnak, de minden megeshet. Én, egy másik ismérv esélyei miatt nem vennék akkut máshonnan (mint a hiv. vonal..), de nem vagyunk egyformák.Lehet, nálunk is esedékes lesz, és októberben mi is meglépjük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Arc Raiders
- Milyen légkondit a lakásba?
- Path of Exile (ARPG)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Firmware letöltése

Dr Bubo