Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
válasz DrDobos #1099 üzenetére
2 év alatt azért fejlődött a kamera rész, kiváncsi lennék mit tud az új. Akksi ugye már jobban merül, telefont meg nincs szivem megbontani egy új akksiért.
Többi része nem olyan rossz, szeretem az A52-őt, de azért egy erősebb, jobb kamerás telót el bírnék viselni..Bár ennek is jó a kamera része, de ugye van ettől jobb ishttp://www.youtube.com/tutisgsxr
-
DrDobos
őstag
válasz sinci01 #1092 üzenetére
Nekem sem merül jobban. Ki is akadnek megvan a megjelenestol a telefon, es mar elegge szenvedek az akksival amugy is. 2 eves szuletesnapjara meglepem szerintem egy akkucserevel majd, mert ezen kivul semmi bajom nincs a telefonnal, az ujak meg nem tudnak mar annyival tobbet.
Samsung Galaxy A55 5G
-
sinci01
aktív tag
Nektek is gyorsabban merül az akku, az új frissítéssel?
-
olahdave
tag
Ma megkaptam a 13-as androidot a OneUI 5-tel.
-
Fetyoka0
tag
válasz laca7909af #1088 üzenetére
Visszaadtam korrekt volt. Ő sem tudott róla.
-
szoszo75
aktív tag
válasz PistiSan #1078 üzenetére
Nekem úgy látszik nagyon gyorsan érkezett meg. Azért kíváncsi vagyok hogy nálad benne e lesz az a bizonyos szerviz mód. Na meg mást se találtam aminek ott kellene lennie. Elvileg fényképezéskor a képből ki lehet jelölni és vágni a szöveget, vagy akár a galériában lévő képröl is kivágható. Kellene lennie valami scannelő ikonnak ami nálam nincsen, szóval ez sem működik, szóval elég érdekes ez a frissítés.
DIGI 500 ról 1000-re
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok,
nemrég kaptam egy A52-t, viszont folyamatosan a Black Screen hibával bajlódik. A telefon működik, mert be-kikapcsol, hallom a talkback szövegelést, de kb sehogy nem tudom a kijelzőt életre kelteni. Míg kicsit működött, sammobile-ról újraraktam a rendszert Odinnal, azóta megint semmi. Van valami ötletetek, mit tudok vele kezdeni? -
-
szoszo75
aktív tag
De halott lett ez a topic, vagy lehet mindenki A53-ra váltott?!😆😆
DIGI 500 ról 1000-re
-
szoszo75
aktív tag
Na megjött az Android 13. De még véletlenül sincs benne a szerviz mód amit ígértek. Pedig az írták hogy a 13-al elérhető lesz. Ja igen, kicsit jobban utána olvastam. Majd valamikor talán mi is megkapjuk ezt a funkciót.
[ Szerkesztve ]
DIGI 500 ról 1000-re
-
burriebonz
tag
válasz mrbarbrady #1068 üzenetére
Na most lehet hülyeség, de lehet hogy normál hívásnál csak egyet kapcsol be, kihangosítva meg valószinűleg a zajszűrés miatt megy mindkettő, lehet a főmikrofon megpurcant!
-
leftyke
aktív tag
válasz mrbarbrady #1068 üzenetére
Nekem is volt ilyen. Ezt szoftveres probléma volt, belemásztam a teszt menübe leteszteltem a mikrofont és megjavult. Vagyis csinálták nekem de igy volt. Lépéseket sajnos nem tudok
-
mrbarbrady
tag
Este vízbe ejtettem a telót, és hogy tudjam tölteni, kompresszorral kifúvattam alul a csatlakozót, nyilván belefújtam a mikrofon lyukába is. Reggel vettem észre, hogy normál módban nem működik a mikrofon. Semmit nem hall aki hív. Viszont ha kihangosítom, akkor hallanak. Ez furcsa, mert elvileg 1 mikrofon van benne. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet az oka?
-
leftyke
aktív tag
Üdv
Most vettem egy sima a52 gondolva nem kell nekem szinte semmire csak telefonálni meg kamerázni arra ez kiváló. Most viszont azt látom hogy nem fogja megkapni az új frissitéseket csak az a52s. Pedig lostán van még az a 51is hogy megkapja. Valóban kihagyják belőle? -
kisZ2
csendes tag
Sziasztok, a következő a problémám, hátha tud valaki segíteni.
A52 egyik bekapcsolásnál a Recovery indult el és kiírta, hogy a telefon nem tudott normálisan elindulni. Néhány konfigurációs adat valószínűleg korrupt. Kövesse a lenti instrukciókat.
1. Újraindítás --- Nem segített
2. Erase app data --- Végül ez csinált valamit mert biztonsági módban elindul a telefon, lehet is használni. Valamiért a folyamat közben wifire kellett csatlakoznom hogy azonosítson, mobilnettel nem működött.
3. Kikapcsolás --- Nem segítettSzóval most biztonsági üzemmódban van a telefon, de nem tudok kilépni belőle, hogy normálisan üzemmódban legyen. Többször próbáltam újraindítani, ki-bekapcsolni, sim ki-be, de nem változott semmi. Valahol a neten írták hogy az értesítési sávon is megjelenik a biztonsági üzemmód kapcsolója és ott is ki lehet kapcsolni, na olyan itt nincs.
Szóval ez lenne az egyik kérdésem, hogyan tudnék átváltani normál üzemmódra? Illetve hogy mitől történhetett mind ez? Miért kellett törölnöm az alkalmazás adatokat? Köszi. -
V@ns
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam cégesnek egy A52-t, megbarátkoztunk, teljesen oké.
A problémám az, hogy nagy nehezen betettem egy microSD-t két hónapja, de vagy 5x kellett ki-be tenni, mire felismerte. Boldogság volt, de egy napig kellett a dual SIM, micro ki.
Ennek két hete már, azóta próbálkozom, de hiába tuszakolom vissza a microt, egyszerűen nem látja.
Amiket próbáltam (tegnap kapott OTA-n egy frissítést, bíztam benne az megoldja, de nem)
- kártya gyorsformázás NTFS-be - nem látta
- kártya gyorsformázás exFAT-ba - nem látta
- kártya formázása A51-ben és A70-ben - A51 és A70 látta formázás előtt-után, A52 nem
- kártya kipróbálása másik telefonban - látta formázás előtt-utánEgy másik SD kártyával a fentieket eljátszottam, szintén zéró sikerrel.
Valami ötlet/tipp? -
wzol
tag
Valaki tudja, hogy "ne zavarjanak" módban hogyan tudom az ébresztőt kivételnek tenni? Tehát hogy a ne zavarjak tartson 20-8 között, de az ébresztő szóljon 6-kor? Az értésiteket nem kapcsolnám be, mert akkor Facebook, Viber, Gmail stb. is hangos. Esetleg kivételes legyen az Óra? Ott melyik értesítés?
-
pinnacle
nagyúr
válasz T-master #1048 üzenetére
Köszi mindenkinek! Én már mindent beállítottam amit csak lehet. Soha nem alvó alkalmazások közé be sem tudom rakni (régebben ott volt) mert nincs is a listában, miután az alkalmazáson belül Nem korlátozottra állítottam.
WhatsApp azonnal cseng azóta, hogy mobilinternetre állítottam.
Szerintem az a gond, hogy a wifit altatja. Nem is értem miért nincs lehetőség ezt kikapcsolni. Írtam a Samsungnak is, remélem nem csak azt válaszolják, csináljak egy gyári visszaállítást. A52-ön semmi sincs csak a WhatsApp, Waze, mégsem működik azon sem. Privát DNS-t is kipróbálom, lehet ott akad el.[ Szerkesztve ]
-
$atirka
senior tag
válasz gerner1 #1050 üzenetére
Nekem a viber és a messenger vacakolt így, amikor megjelent az android 12, csak mobilneten jöttek az értesítések. Akkor note10+al nem volt egyedi probléma.
Igazából csak be kell pötyögni a dns címet és oké. Újra sem kell indítani, azonnal vissza lehet kapcsolni auto-ra ha nem jó."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
$atirka
senior tag
válasz pinnacle #1039 üzenetére
Próbáld meg automatáról átváltani a privát DNS-t erre:
1dot1dot1dot1.cloudflare-dns.com
A beállításban a kapcsolatokban az egyéb kapcsolatbeállításban találod.
Nekem már nem kell "így élni",de volt egy Android főverzió utáni olyan állapotom, amikor enélkül nem ment jól sok minden wifivel.
Szerintem csodát fogsz látni...
Amúgy van egyéb előnye is a privát dns-nek, többek között a reklámokkal kapcsolatban is jótékony hatása van...[ Szerkesztve ]
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
gerner1
nagyúr
válasz pinnacle #1046 üzenetére
Mennyien erősítették meg, hogy "náluk is jelen van" ????
Veszem a valós merítést, mélyen, szélesen .... -hány topikot találok, ahol az itteninél csak egy picit is magasabb ugyan ezeknek a jelzéseknek az aránya??Én, ezekről beszélek.
De, ha a Te merítésed mást ad, amelyből a levezethető valószínűség nagyobb eséllyel a Te feltételezésed támasztja meg, akkor én arra is nyitott vagyok.
Az a vélemenyem, hogy egy FR nélkül, majd utána semmi mást nem telepítve + élesítve kell kipróbálnod egyenként, hogy kvázi belakatlan állapotban is megáll-e nálad ugyan ez, vagy sem.
Amennyiben , egy ilyen alkalmával megiscsak jó lenne legalább ~4-5 napig, akkor jöhetne a következő app. Majd így tovább.Sajnos, nincs két egyforma felhasználói szokás, és felhasználói körülmény sem. Éppen ezért rendkívül szerencsés csillag-állás az, amikor valaki beletrafál, és neked nem megy ki a nyílás-záródon temérdek idő, mire meg lesz a valós ok/vagy alternatív megoldás.
-
pinnacle
nagyúr
válasz gerner1 #1045 üzenetére
Miről beszélsz? Nálam kettő telefonnal sem működik. Kértem, hogy akinek megy a WhatsApp hívás, írja be. Senki sem válaszolt, hogy nála minden rendben. A40-el meg működik, tehát szinte biztos, hogy telefon, beállítás probléma. Csak még nem derült ki az oka.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz T-master #1042 üzenetére
Szia! Köszi! Igen ez az. Már nem emlékeztem, hogy hol is láttam ilyet. Gondolom nincs is vele probléma. Sajnos ilyen lehetőség nincs a WhatsAppban meg a készülékben sem.
gerner1 szerintem ez alkalmazás vagy a Samsung hibája. Nem működik A52, 52s-nél sem. A40-en viszont mindig kicseng a WhatsApp. Valószínűleg állandó mobilnet lesz a megoldás. Kár, hogy a wifi alvást nem lehet már szabályozni.
-
gerner1
nagyúr
válasz pinnacle #1041 üzenetére
Nálad, valami más okozza ezeket. Szerintem, ezt, megtámasztja az is, hogy a másik topikban felszínre került opció is 'már' nem müxik, nálad. Míg mások egyreszt nem panaszkodnak/ vagy jelezték hogy : oké, másrészt nem használják a gmail -t.
WiFi -re egyelőre nilem tudok mit tanácsolni, mert az alap opciók között, én sem találtam erre vonatkozót.
A 3rd party Whatsapp -ra sincs egzakt ötletem. Egyrészt, más telók topikjaiban is az ittenivel arányos az app -ra érkező panasz, másrészt nálunk semmilyen soc media és azokhoz köthető sallangok nincsenek, így tapasztalat sincs.
Szeritem, a fejlesztőktől kapott válasz pedig, inkább alkalmas általános sablon-válasznak, mint típusra releváns, konkrét megoldást biztosító tartalomnak. -
pinnacle
nagyúr
Ez írták a WhatsApp-tól.
Hol van ez a wifi ébrentartási beállítás? Lehet nincs is ilyen beállítás? Wifi Haladó beállításnál nem találom. Pedig itt is írnak róla. Régebben ott volt. Adat háttérben engedélyezve van, bekapcsoltam az állandó mobilnetet, ha ettől megjavul akkor lehet wifi gond lesz. Bár szerintem próbáltam wifi nélkül és akkor sem jött meg a hívás. -
pinnacle
nagyúr
válasz $atirka #1037 üzenetére
Otthon veszem észre, majd megnézem mobilneten. Egyik router ASUS 65P másik az újabb fekete illetve fehér dobozos ConnectBox. Egyébként milyen router beállítás okozhatja ezt. Illetve lehet, hogy a telefon egy idő után lekapcsolódik a routerről és nem vált át mobilnetre? Nem tudom melyik az energiatakarékosabb.
Az is lehet, hogy készülék probléma. J5 2017, A52, A52s problémás, de az A40-el semmi gond. -
pinnacle
nagyúr
válasz Shinjike87 #1035 üzenetére
Ráadásul otthon wifin vagyok, akkor meg pláne mindegy melyik szolgáltató.
-
Shinjike87
aktív tag
-
senior tag
Sziasztok,
Kaptam egy céges Galaxy A52-t, eddig tetszik, leszámítva a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasót, illetve hogy valamiért a Messenger hívásnál halkan lehet engem, illetve a másik oldalt is hallani. Normál hívásnál nincs ilyen gond. Van valami tipp, hogy mi lehet a baj?"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
pinnacle
nagyúr
válasz Shinjike87 #1031 üzenetére
Köszi Shinjike87, $atirka! Nem tudom nálam mi lehet a gond. A52s-re is most csak a képernyő feloldása után jött meg a Gmail. Nem korlátozottra állítottam, csak mutattam mi az alapbeállítás. Azt hittem ez volt a probléma. DIGI-nél vagyok. Nem tudom ez számít?
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz $atirka #1028 üzenetére
Köszi! Itt sem látszódott, csak azután, hogy bekapcsoltam a Rendszeralkalmazásokat. Mindkettő alapbeállítása Optimalizált. Nektek nincs ilyen "megnemérkezőüzenet" problémátok? Bárcsak ez lenne a megoldás, már régóta szívok vele és ezeket a beállításokat még sehol sem mondták.
[ Szerkesztve ]
-
$atirka
senior tag
-
AttilaMvh
tag
válasz pinnacle #1025 üzenetére
Még megpróbálhatod betenni ide is: Akku és eszközkarbantartó-memória-kizárt alkalmazások.
Amúgy a legutóbbi frissítés óta egyszer egy túra alkalmával nekem is kilőtte a Locus Map-ot, ami szintén mindenféle korlátozás alól mentesítve van, és a túra második felét, a visszautat légvonalként rögzítette. Szintén a legutóbbi frissítés óta úgy tapasztalom, hogy aggresszíven kezeli a háttérbe került appokat, a beállításokon nem változtattam semmit, de alkalmazások között váltva többször is megtörtént, hogy visszaváltáskor újratöltött, mintha akkor indítottam volna el az illető alkalmazást. -
pinnacle
nagyúr
-
ssarosi
tag
Eltűnt a telefonomról a Google Pay.
Megnéztem az asszonyét, és a lányomét (ugyanaz az A52 4G), mindkettőben ott van a
beállítások -> Google -> Google-alkalmazások beállításai menüben.
Működni működik, mert tegnap kíváncsiságból fizettem telefonnal, persze a bankkártya is nálam volt.
A gondom az, hogy két kártyát digitalizáltam, és nem tudok emiatt váltani a kettő között.
A play áruházból nem lehet letölteni, fel sem kínálja.
Resetet meg nem szeretnék csinálni.
Ha valaki tudna segíteni, megköszönném.
Az utolsó szoftver rajta, android 12, one ui 4.1, frissítés ideje 2022 július 1. -
netreg
tag
Lányom keres megfizethető kamera telefont. A32 4G v. 5G, A52, ... Mi jöhet még szóba? Most egy Redmi 7 van neki, nem elégedett a kamerával.
Kösz a tippeket!
[-o--o-> ......................<VOLVO 4 Life>..........................................................
-
mandalorian
csendes tag
Hali, Diablo Immortal játékkal kapcsolatban van tapasztalata valakinek a készüléken?
-
AttilaMvh
tag
Sziasztok. Kérlek segítsetek megtalálni a megfelelőit azoknak a beállításoknak, amelyeket egy Xiaomi telefonon kellett megadni ahhoz, hogy egy okosóra jelezzen üzenetet, időjárást, stb. Ott 3 dolgot kellett állítani az alkalmazásengedélyeken kívül, az egyik az akkuhasználatnál a "sosem optimizál", a másik az "automatikus indítás", a harmadik meg a futó alkalmazások között hosszan nyomva a "lelakatolás", vagyis, hogy ne lője ki, hanem tartsa az alkalmazást állandóan a memóriában. Na az Oneui 4.1 ben az akku beállításoknál a hátterhasználat korlátozás-> soha nem alvó appok az egyik ilyen, a másik az eszközkarbantartó-> memória->kizárt alkalmazások, de az automatikus indításnak megfelelőt sehol nem találok. Ha van valami tanácsotok, ne tartsátok magatokban :) Előre is köszönöm!
-
PistiSan
addikt
Nekem csinál olyat a telefon néha, ha lezárt kijelző melett 2x megnyomom gyorsan a bekapcsoló gombot a kamera indításához, hogy nem talál fókuszt..... akárhová bökök, homályos marad. Amikor ez van, rá nyomok a széleslátóra (0,5) majd vissza a normálra, és helyre jön. Ritkán fordul elő, de bosszantó tud lenni. Ti tapasztalatokok már ilyet?
-
gyuri2008
veterán
válasz Shinjike87 #1006 üzenetére
Nem fogsz.
-
Franklin
addikt
Ma reggel jött egy frissítés a telefonra, azóta nem indul el a Galaxy Store, azt mondja ez az alkalmazás nem támogatott az országodban, wtf?
Találkozott más is ilyennel?
A teló a Telenortól lett vásárolva, és nincs megbuherálva.
-
gerner1
nagyúr
válasz Shinjike87 #1006 üzenetére
Azokról ⇒erre, én nem váltottam volna...
De, a legjobbakat a használathoz. 👍 -
Shinjike87
aktív tag
Sziasztok, mától nálunk is van egy A52. Már egy jó tapasztalatunk volt a Note 10 és a Note 10 Lite képében, remélem ez sem okoz majd csalódást.
-
gerner1
nagyúr
válasz Permet Elek #1004 üzenetére
MM: akkor érvényes az itthoni 2év.
-
-
gerner1
nagyúr
válasz Permet Elek #1001 üzenetére
Amennyiben, hivatalos hazai Samsung gari alá tartozik, akkor: igen.
-
DrDobos
őstag
-
Sziasztok. Nem vészesen, de be van égve a kijelzőm. Ezt cserélik ha már elmúlt 1 éves a telefon, de 2év garancia van a készülékre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nők, nőügyek (18+)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont