Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
pinnacle #1046 üzenetére
Mennyien erősítették meg, hogy "náluk is jelen van" ????
Veszem a valós merítést, mélyen, szélesen .... -hány topikot találok, ahol az itteninél csak egy picit is magasabb ugyan ezeknek a jelzéseknek az aránya??Én, ezekről beszélek.
De, ha a Te merítésed mást ad, amelyből a levezethető valószínűség nagyobb eséllyel a Te feltételezésed támasztja meg, akkor én arra is nyitott vagyok.
Az a vélemenyem, hogy egy FR nélkül, majd utána semmi mást nem telepítve + élesítve kell kipróbálnod egyenként, hogy kvázi belakatlan állapotban is megáll-e nálad ugyan ez, vagy sem.
Amennyiben , egy ilyen alkalmával megiscsak jó lenne legalább ~4-5 napig, akkor jöhetne a következő app. Majd így tovább.Sajnos, nincs két egyforma felhasználói szokás, és felhasználói körülmény sem. Éppen ezért rendkívül szerencsés csillag-állás az, amikor valaki beletrafál, és neked nem megy ki a nyílás-záródon temérdek idő, mire meg lesz a valós ok/vagy alternatív megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán a Samsung legsikeresebb telefonjai között van az A-széria közepére lőtt A50 és A51, az utód A52 pedig nagyon sokat fejlődött, de olcsóbb nem lett.
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest