- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimi57
őstag
Sziasztok!
Sajnos előjött a nincs regisztrálva a hálózaton történet. Ránéztem a jelerősségre. 8-9 asu. Xiaomi mellette 35-36 asu! Gari lejárt. A szervíz mennyiért tudná orvosolni a hibát? Más alternatív megoldás esetleg? -
szimi57
őstag
válasz
#20584850 #4108 üzenetére
Számomra egyik teló sem ér 30 e. Ft-nál többet. A 300 ezres sem. Ebből kifolyólag a gari mellékes. Igyekszem nem fölé menni ennek az összegnek, ezért csak a használtak jöhetnek szóba. Eltalálhattam, hogy volt negatív tapasztalatod teló vásárlás során? Rádsóztak valamit? Akitől a telót átvettem, alig akarta elhinni, hogy most ez komoly a részemről
-
szimi57
őstag
válasz
#20584850 #4102 üzenetére
A hálózati töltőkábelre gondoltam, ami már meg is történt, azzal sem töltött, de kezd érdekessé válni a történet. Időközben lemerült a teló 11%-ra. Kiszedtem a SIM-et, hogy átköltöztessem egy másik készülékbe. Egy utolsó próba erejéig még rádugtam a PC-re és csodák csodája TÖLT! Ezen felbuzdulva visszaraktam a SIM-et és még így is TÖLT! Próba a hálózati töltővel: tölt. 16%-nál még nem töltött. Egyébként majdnem megrendeltem az alsó panelt. Annyit megér.
-
szimi57
őstag
Üdv. A teló egyik napról a másikra nem veszi a töltést semmilyen forrásról. Másik kábellel holnap lesz a próba. Ismert ez a probléma? Usb aljzat javítás, csere működik, vagy komplett alaplap?
-
szimi57
őstag
Pár hónapja került hozzánk egy használt készülék. Forró új vodás SIM került bele. Még egyszer sem volt hálózati hiba.
-
szimi57
őstag
Megjött az Android 10-es frissítés. Szerintetek érdemes váltani? Per-pillanat semmi gond a telóval.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest