- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
Azóta sem jött elő újra szerencsére.
Viszont a Chrome böngésző lassan használhatatlan ezen a telefonon. Borzasztó küzdősen töltenek be a weboldalak, nem lehet görgetni mert kifagy az egész, főleg ha animált hirdetések is vannak az oldalon. A Samsung böngészőjével érdekes módon nincs baj. Az szépen betölt mindent. Más is tapasztalt ilyet? -
m.zmrzlina
senior tag
-
rebla
aktív tag
Köszi srácok. Én csak azt nem értem, akkor miért nem azt mondta miközben hívtam és eldobta a sim kártyát ,hogy" előfizető pillanatnyilag nem kapcsolható"
Mert "ezen a számon előfizető nem kapcsolható" volt hallható. Olyan mintha megszűnt volna az előfizetés, ezért gyanakodtam a kártyára/szolgáltatóra Asszem elsőkörbe kártyacsere lesz. Most hogy kikapcsoltam a pin kodot nem tapasztaltunk hibát, vagy csak magátol vissza kapcsolja a sim-et... -
törölt tag
Szerintem akiknél komolyabb szoftveres gondok vannak, azoknak érdemes rendesen megcsinálva újrahúzni a telót Odinnal. Ezután is csinálná a hülyeségeit akkor ott valamilyen hardveres dolog lehet, akkor ha az nem jellemző másoknál.
Sokan jönnek a problémás telóval és ők aztán jól megmondják, minor kérdezni kellene inkább... -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest