Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
Ha ezt telepíted, akkor mindegy, hol van a Power gomb. Feltéve ha a vol. jó oldalon van.
-
Peat;)
veterán
Szerintem érdemes megvárnod, az akksi ebben elég kicsi(egyértelműen a legnagyobb hibája a készüléknek), ha mérsékelten használod, kis hívás és tényleg kis net akkor már nagyon necces a két nap, muszáj naponta tölteni. A kamera pocsék, de ilyen kategóriában ez jár. A telefon mérete viszont lehetne kisebb, tök fölös a nagy keret és ugye a nagy helyet ki sem használták nagyobb akksira. A műanyag minősége puha műanyag, érezni hogy ha hozzávered valamihez akkor meg fog látszódni rajta, illetve a kijelző és műanyag találkozásánál garantált a kosz lerakodása..ettől függetlenül egyben van a készülék. GPS meglepő de tényleg megy, hangminőség egész jó. Így más hibát nem is találtam, a kijelző sem felsőkategória azért, de szépnek mondható, fényerő átlagos, jó de nem kiemelkedő. 30-ért nagyon megéri a 2 év garanciával, de ha tényleg 41 lesz a másik akkor érdemes megvárni. Próbáltam kicsit reálisabban leírni a telefont, sokan azért túlzásokba esnek. De ár érték arányban tényleg nagyon jó és nem találkoztam még hibával, bekapcsolod és megy készülék, moddereknek nem való.
-
dlaj
őstag
Betekintési szögben és fényerőben is kiváló ez a telefon, és nem hiszem, hogy a papíron gyengébb hardver ellenére panaszod lenne a rendszersebességre.
(Az első telefonom, ami után nem vágyok másra. '5 év alatt volt 7 android telefonom, amiből 2 octa core)Szerk. Kecskeméten megmutatom.
-
duni84
aktív tag
otg nem megy, de nekem perpill 20 óra alatt 30%-ot merült (vásárlás óta első bekapcsolástól, tehát annyira nem nevezném mérvadónak). bt, gps, wifi végig bekapcsolva,max 40 perc ébrenléttel: amíg nyomkorásztam vásárlás után, pár fotó készítése, minden app frissítése, 10 perc navigálás, ilyesmi. elég "lapos a csík" azokban az órákban, amikor nem használtam, tehát lehet, h sikerült kifelejteniük néhány vámpír appot a kezdő csomagból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az áruházlánc belépett az okostelefonos, tabletes és fitneszkarkötős piacra, saját brandjük, az Op3n Dott neve alatt szeretnének sikeresek lenni.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest