- Milyen videókártyát?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autóhifi
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
poncso6
tag
A THQ csődje után nem hittem volna, hogy valaki ilyen hamar tovább viszi a címet de örülök neki.
-
Mister_X
nagyúr
Én egy Saint's Row-val sem játszottam, valamiért úgy maradt meg bennem, mint középszintű GTA klün. Bár a 3 elvileg nem lett rossz.
-
gianni85
veterán
csak legyen benne ebben a részben is Zimos
-
m1sk4r
aktív tag
Pontosan, jómagam kételkedve próbáltam ki, miután a THQ-s HB-ben hozzájutottam. Előtte a tecsős videókat nézve úgy gondoltam, hogy ez egy nagy baromság, nem ér meg pénzt. Mivel 'óccójé' kaptam, gondoltam adok neki egy esélyt. Kipróbáltam és valóban egy nagy baromság, de jó értelemben. Nem akar komoly lenni, de pont ez benne a jó.
Ha csak a 3. rész szintjét hozza, akkor vevő leszek rá. -
aizen92
addikt
ez tipikusan az a játék ami elé leülsz egy hosszú fos nap után és kész kikapcsol. egy teljesen más agyament őrült SZABAD világban baromkodhatsz annyit amennyit csak akarsz. Egyszerűen tökéletes.
Nagyon várós!!! -
újabb címeres ökörség közeleg... approved!
-
kengyel
nagyúr
Ez jó lesz kikapcsolódni
Az előző része is király volt
-
Spancho
senior tag
Még betegebb lesz mint az eddigiek
A 3-ban is lehetett ökörködni ,de ez váááá
A Zombis rész ,meg a gangszták az űrben is állat volt a 3-ban ,talán egyedül az nem volt olyan jó amikor belekerültem a számítógépbe vagy mi volt azmég vécécsészévé is átváltoztam...
-
Televan74
nagyúr
Nagyon szerettem a harmadik részt , még most is néha végig megyek rajta. Várom a negyediket is.
A harmadik részben a végén, mikor megy a "Bonnie Tyler - I Need a Hero" szám. Na az frenetikus.Imádom...
-
Bandi995
aktív tag
IHIHIHHIGGGEEEEN!
-
prolad
addikt
Jónak ígérkezik
A 2. és harmadik részt is imádtam,ez kötelező vétel lesz. -
Mans20
addikt
Ez inkább egy dlc a harmadik részhez,feleslegesen idióta lett már az is,második rész még nem volt ilyen sci-fi.
-
A nyár vége nem lesz unalmas. Nagyon elvetemült lesz ez a része is a játéknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest