Új hozzászólás Aktív témák
-
Föcsök
aktív tag
Most már csak a játéknak kéne kinéznie valahogy, de eddig alig volt róla valami hír, pláne reklám. Nem lesz ennek jó vége. Ja de... steam winter sale -80%
-
Vistaboy
veterán
Ki, azzal sem működött. Csak "Press I>" volt kiírva (A háromszög ikon gondolom Start gombot jelent), de akármit nyomtam, nem indult el.
Már írtam a Steam fórumra, ott azt válaszolták, hogy tervben van egér és billentyűzet támogatás a végleges változatba, úgyhogy akkor nem lesz gond, a cikket úgysem a bétáról akartam írni. Ha kilábalok a jelenlegi siralmas helyzetemből, megpróbálok venni egy XBOX360 kontrollert, mert sajnos akárhogy is húzzuk-halasszuk ezt a dolgot, előbb-utóbb kénytelenek leszünk megszokni, ha játszani akarunk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vistaboy:
Legalább kipróbáltad az általam ajánlott xbox 360 joy emulátort?
-
"...szerintem szégyen, hogy oda jutottunk, miszerint egy PC-n (is) megjelenő játékot nem lehet kontroller nélkül még elindítani sem, nemhogy normálisan játszani."
Ugyan van kontrollerem, de az ilyen játékokat inkább egérrel tolom.
Ebből következik, hogy esélyt sem fogok adni ennek a fércműnek. -
PeL
addikt
Az első két rész megvan eredetiben kiegekkel együtt. Ha a 3. rész csak cooperatívban lesz játszható engem onnantól nem is érdekel... Utálom amikor az emberre ráerőltetik a multiplayert. Egyék meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest