- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
robotjatek
tag
válasz
kevlarvest #9 üzenetére
Dezodorék szorgalmasan dolgoznak a mod-on, pontosan még nem lehet tudni mikor lesz kész. Viszont azt mondják kb 3giga lesz úgyhogy brutál, de a képek amiket eddig felraktak nagyon jók, úgyhogy mindenképp megéri letölteni. Úgy tervezik hogy először torrenten lesz fent, és talán a gsc serverén és még kitudja hol.
-
kevlarvest
csendes tag
A világ legjobb játéka a SoC, nincs mese.
GSC
. Remélem, hogy ez a kieg használhatóbb lesz, mint a Clear Sky. Második részt lehet inkább nem kéne erőltetni
, bár még jó is kisülhet belőle.
Comrade92 nem tudod véletlenül, hogy mi a helyzet a Lost Alpha moddal?üdv.: kevlarvest
-
Preda
aktív tag
Hát engem a Clear Sky ban inkább az idegelt ki, hogy kicsit túl lőttek a nehézségen. Egy darab shotival öljek le 8 katonát haverok 15 sec alatt behalnak ellen meg vak sötétben 40m ről kilő fedezékből
.
-
Dé
aktív tag
hu de vááárom már.
azért remélem hogy a 2. részt nem 2020 körül dobják majd ki -
Béka86
csendes tag
Clear skyból kiindulva:
Ha ősszel kiadják, rá egy évre talán játszható lesz. A többmagos procikat ez sem fogja kihasználni ellenben 6db csúcskategóriás vga-val talán eléred a stabil átlag 30 FPS-t.Remélem tévesek a megérzéseim.
-
Feruendios
tag
Sztem most már optimalizálhatnák a játékot nekem iszonyú csalódás volt.
-
Misi 007
őstag
A SOC-al elég sokat játszottam rendesen oda bírt szegezni a gép elé úgyhogy remélem nagy dobás lesz a S.T.A.L.K.E.R. 2!
Persze ezt az kieget se vettem meg így kiváncsian várom! -
robotjatek
tag
A magyar rajongói fórumon több mint egy hete tudunk róla, szóval ez nem hír nekem
Ettől függetlenül szeretettel várjuk.
-
Szirti
tag
Várjuk szeretettel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest