Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robotjatek
tag
válasz
kevlarvest #9 üzenetére
Dezodorék szorgalmasan dolgoznak a mod-on, pontosan még nem lehet tudni mikor lesz kész. Viszont azt mondják kb 3giga lesz úgyhogy brutál, de a képek amiket eddig felraktak nagyon jók, úgyhogy mindenképp megéri letölteni. Úgy tervezik hogy először torrenten lesz fent, és talán a gsc serverén és még kitudja hol.
-
kevlarvest
csendes tag
A világ legjobb játéka a SoC, nincs mese.
GSC
. Remélem, hogy ez a kieg használhatóbb lesz, mint a Clear Sky. Második részt lehet inkább nem kéne erőltetni
, bár még jó is kisülhet belőle.
Comrade92 nem tudod véletlenül, hogy mi a helyzet a Lost Alpha moddal?üdv.: kevlarvest
-
Preda
aktív tag
Hát engem a Clear Sky ban inkább az idegelt ki, hogy kicsit túl lőttek a nehézségen. Egy darab shotival öljek le 8 katonát haverok 15 sec alatt behalnak ellen meg vak sötétben 40m ről kilő fedezékből
.
-
Dé
aktív tag
hu de vááárom már.
azért remélem hogy a 2. részt nem 2020 körül dobják majd ki -
Béka86
csendes tag
Clear skyból kiindulva:
Ha ősszel kiadják, rá egy évre talán játszható lesz. A többmagos procikat ez sem fogja kihasználni ellenben 6db csúcskategóriás vga-val talán eléred a stabil átlag 30 FPS-t.Remélem tévesek a megérzéseim.
-
Feruendios
tag
Sztem most már optimalizálhatnák a játékot nekem iszonyú csalódás volt.
-
Misi 007
őstag
A SOC-al elég sokat játszottam rendesen oda bírt szegezni a gép elé úgyhogy remélem nagy dobás lesz a S.T.A.L.K.E.R. 2!
Persze ezt az kieget se vettem meg így kiváncsian várom! -
robotjatek
tag
A magyar rajongói fórumon több mint egy hete tudunk róla, szóval ez nem hír nekem
Ettől függetlenül szeretettel várjuk.
-
Szirti
tag
Várjuk szeretettel
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 1 / 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest