- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskeni
aktív tag
Nana, M.2 slot-ra pazarlás lenne SATA sávszélességet használó SSD-t kötni. Pláne, hogy nekem az alaplapomon csak 1db M.2 slot van. Ha már M.2 akkor PCIe sávszélességet használjon, azaz legyen NVMe. Jó, van kártya formájában is NVMe SSD, de én olyat tuti nem fogok használni. Nagy és drágább is.
Meg hát azért abban megegyezhetünk, hogy M.2 SSD-t játékra használni teljesen felesleges. Ha megnézed, láthatod, hogy semmi érdemi különbség nincs M.2 SSD és SATA SSD között betöltési sebességben. Épp ezért most a legpénztárca-barátabb megoldás, amire gondolni tudok, az az én elméleti összeállításom. Kisebb tárhelyű M.2 NVMe SSD rendszernek (256GB bőven elég), "igénytelenebb" nagyobb tárhelyű SATA SSD minden másra. Potom pénzért kapsz ugye SATA SSD-t manapság egy két évvel ezelőtti állapotokhoz képest, illetve az M.2 NVMe SSD-k is kisebb méretben eléggé pénztárca-kímélők.Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest