Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskeni
aktív tag
Nana, M.2 slot-ra pazarlás lenne SATA sávszélességet használó SSD-t kötni. Pláne, hogy nekem az alaplapomon csak 1db M.2 slot van. Ha már M.2 akkor PCIe sávszélességet használjon, azaz legyen NVMe. Jó, van kártya formájában is NVMe SSD, de én olyat tuti nem fogok használni. Nagy és drágább is.
Meg hát azért abban megegyezhetünk, hogy M.2 SSD-t játékra használni teljesen felesleges. Ha megnézed, láthatod, hogy semmi érdemi különbség nincs M.2 SSD és SATA SSD között betöltési sebességben. Épp ezért most a legpénztárca-barátabb megoldás, amire gondolni tudok, az az én elméleti összeállításom. Kisebb tárhelyű M.2 NVMe SSD rendszernek (256GB bőven elég), "igénytelenebb" nagyobb tárhelyű SATA SSD minden másra. Potom pénzért kapsz ugye SATA SSD-t manapság egy két évvel ezelőtti állapotokhoz képest, illetve az M.2 NVMe SSD-k is kisebb méretben eléggé pénztárca-kímélők.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az AMD Athlon 64 3500+ volt az utolsó mohikán, amit még 2005-ben vettem, azóta csak Inteleket nyúztam...
- Xiaomi 12 Pro 256/12GB / szép állapotban / 12 hónap jótállssal
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest