Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsixty
csendes tag
Sziasztok!
A többségében pozitív hozzászólásoknak köszönhetően én is rászántam magam egy ilyen "kütyü" megvételére... ....egy [Samsung K5500] "okos" TV-hez szántam amit egy régi, "Jazz" márkájú analóg 5.1-es hangrendszerrel szerettem volna összekötni ennek a segítségével. A leírása, valamit az itt leírtak szerint igyekeztem bekötni... ....és már ezzel akadt némi gondom: az optikai kábel csatlakozója egyszerűen nem akar benne maradni a TV-n lévő optikai aljzatban, mintha tervezésnél valamit elrontottak volna. Persze rögtön gondoltam, hogy az "ajándék" optikai kábel dísznek jó, másra nem feltétlenül... ....így vettem jobb minőségű optikai kábelt. Fura módon ez sem tökéletesen passzol, de legalább nem ugrik ki a helyéről. (...talán irreálisan drágát kellett volna választanom?
)
Viszonylag jó optikai kábellel, leírás szerint bekötöttem, beállítottam.... ...néma csend.Mindent létező variációt kipróbáltam, a cikkben írt hangbeállításokat is... ...és semmi nem történik, semmilyen hangot nem ad ki magából.
Kíváncsiságból rendeltem egy olcsó 2.1-es verziót is, hogy "áh, az úgyse fog működni"
.... ....bekötöttem, beállítottam a TV-t ahogy kell... ...és elsőre tökéletesen működött, a fent említett hangrendszerrel.
Hálás lennék, ha lenne valakinek bármilyen építő ötlete, hogy mi lehet a gond... ...talán a kütyü rossz, vagy megszívtam a TV-vel és nem kompatibilis vele... ....jó lenne tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest