- Billentyűzet gondom van
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
tordaitibi #48 üzenetére
Mármint egy 16GB-osat veszek, nem? Mint írtam alapból 8GB-os van benne. A SSD pontos típusa nem tudom milyen benne, mennyire gyors és megbízható és érdemes/kell e jobbra cserélni, de lehet még az a 256GB is elég lenne, mivel főleg HTPC felhasználásra szánnám hálózatról stream-elve.
De akkor ennek ilyen hangos hűtése lehet? Kérdés az, hogy mennyire hangos és zavaró, pl. filmezés közben. Ez is fontos tényező azért. Hekkelgetni nem nagyon akarom, bár lehet, hogy menne, de ránézésre elég bonyolultnak tűnik.
Egy olcsó, kínai Amllogic-os Box kijönne 25K-ból is, de ezeknek legendásan rossz a hűtésük és lehet azt már hekkelni kellene. Egy jobb hűtéses, minőségibb Box meg már kb. annyiba kerül, mint ezek a mini PC-k. És akkor még mindig ott van a Windows vs. Android téma, nyilván alapból a Windows jóval sokoldalúbb, Android-ot meg emulátorral is tudok rajta futtatni, ha az kell valamiért, vagy mondjuk dual-boot-al Pendrive-ról. A LibreElec, meg a CoreElec a két lehetőségen meg kb. ugyan azt tudja.
#47 Pikari: Mármint nem az intel, hanem a gyártó (Beelink), nem? Amúgy én meg mindenhol úgy olvastam, hogy a dual-channel sokat dobhat a teljesítményen bizonyos esetekben, pl. az IGP teljesítményét is beleértve. Ebben az esetben ez miért lenne kivétel?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Új, Gamer félgép - ASUS PRIME B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest