Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
tordaitibi
üzenetére
Mármint egy 16GB-osat veszek, nem? Mint írtam alapból 8GB-os van benne. A SSD pontos típusa nem tudom milyen benne, mennyire gyors és megbízható és érdemes/kell e jobbra cserélni, de lehet még az a 256GB is elég lenne, mivel főleg HTPC felhasználásra szánnám hálózatról stream-elve.
De akkor ennek ilyen hangos hűtése lehet? Kérdés az, hogy mennyire hangos és zavaró, pl. filmezés közben. Ez is fontos tényező azért. Hekkelgetni nem nagyon akarom, bár lehet, hogy menne, de ránézésre elég bonyolultnak tűnik.
Egy olcsó, kínai Amllogic-os Box kijönne 25K-ból is, de ezeknek legendásan rossz a hűtésük és lehet azt már hekkelni kellene. Egy jobb hűtéses, minőségibb Box meg már kb. annyiba kerül, mint ezek a mini PC-k. És akkor még mindig ott van a Windows vs. Android téma, nyilván alapból a Windows jóval sokoldalúbb, Android-ot meg emulátorral is tudok rajta futtatni, ha az kell valamiért, vagy mondjuk dual-boot-al Pendrive-ról. A LibreElec, meg a CoreElec a két lehetőségen meg kb. ugyan azt tudja.
#47 Pikari: Mármint nem az intel, hanem a gyártó (Beelink), nem? Amúgy én meg mindenhol úgy olvastam, hogy a dual-channel sokat dobhat a teljesítményen bizonyos esetekben, pl. az IGP teljesítményét is beleértve. Ebben az esetben ez miért lenne kivétel?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- APPLE WATCH SERIES 11 46mm GPS, BLACK + Apple Care+
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 256GB Green -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 96% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi