- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi #40 üzenetére
Szia,
Köszönöm szépen!
Az egész gép fogyaszt 30W-ot
Azért mondom, mert közben az Asrock is írt és nem mondták, hogy az bármiféle gondot jelentett volna. Filmnézés közben a monitorral együtt mérek 40 wattot falból... azért az elég jó! Egyébként "ipari" célokra egyenlőre nem tudom használni, de tetszik nagyon, hogy hangtalan, nem süvít a háttérben soha semmilyen ventilátor és a hétköznapi feladatokra teljesen hiánytalanul alkalmas. Filmet nézek rajta, böngészek, e-maileket olvasok, fórumozok, ilyesmi. Gyengébb játékcímek is jól futnak rajta, például a League of Legends, ami egy nagyon népszerű cím 70 FPS alatt soha nincs, amin meg is lepődtem, bár az a játék egy kenyérpirítón is elfut. Másik játék, a Brutal Doom is 60-70 fps-en elmegy.
Egy dolgot bánok, de ez majd a közeljövővel ki fog derülni. Van már egy i3-N305 nevű proci is, az 8 magos, de hasonlóan alacsony fogyasztással bír. Azt lehet jobb lett volna, ha kivárom, mert valószínűnek tartom, hogy azzal is fog megjelenni integrált lap, minipc már van. De nem bántam meg, hogy megvettem. Pacek kis masina!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest