- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Androidos tablet topic
- LG LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
A vége: Igen. Akár mit is mondanak, ezerszer macerásabb a mobilos távirányítás. Nekem is ott az erősítőn... ha pl hangerőt akarok állítani, akkor:
- megnyomom a gombot a valódi távirányítón, anélkül, hogy ránéznék... ennyi
- feloldom a telefont, elindítom az appot, megvárom hogy bejöjjön a felülete / szinkronizáljon az erősítővel, hogyan is állnak a dolgok, megnyomom a gombot a kijelzőn, majd lezárom a telefont ( utóbbi opcionális, én utálom, ha magától kapcsolgat le, így én szoktam zárni )... közben egy komplett jelenetről lemaradok a filmben, mert ezt nézni kell hozzá majdnem végig.Ettől függetlenül a Samsung lépése nem épp korrekt... a legolcsóbb fejlesztés az App törlése... (ha 2015-ig gyártották, akkor 2016-ban az még bőven kapható volt, így van aki még 4 éve sem vette...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kompakt vízhűtés
- Stellar Blade - Hivatalosan is bejelentették a PC-s kiadás premier dátumát
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest