- Corsair tápok
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A BIOS-frissítés kérése sem egy vásárlóbarát lépés; valószínűleg csak elodázza a meghibásodás idejét arra az időpontra, amikor már nem garanciális a termék. Mivel notebookot nem szokás évente cserélni (ellenben az asztali gépekkel), aki ezt megszívja, az a büdös életben nem fog több nV terméket venni...
-
lsc
nagyúr
Az a baj, hogy így az nv csak oda jut el /ahogy írod már el is jutott/, hogy nem fogják ajánlani a notikat nv kártyával, az meg elég nagy érvágás . Ebben a cikkben is említve vannak desktop csipek, előbb-utóbb ezek is nem ajánlott kategóriába kerülnek /még ha esetleg ezekkel nincs is gond, igaz ezt sem tudom/ .
-
törölt tag
ha jol tudom pont a hibak kezelesere kulonitettek el x misi dollart. Es amigt aq termek nem hibasodik meg, hiaba el a garancia, addig nem cserelhetiki, mert nincs mire. Amit pedig mar oskszor szajkoztam, de akkor most megint: amennyiben nem konkretan egy GPU szeriat erint a dolog, hanem sok tenyezo egyuttes kovetkezmenye, a gyartot is figyelembeveve, es ugyanazon szeria nem hibasodik meg egy pl HP notiban, de Dell XY modellben igen, mikozben az XZ-ben mar nem, akkor ott az Nv nem modnhat olyat, hogy melyik szeria a problemas, mart nem csak szeriafuggo. Ahhoz a gyartoknak is jelezniuk kell a dolgot, hogy ezen es ezen modelljeiknel mar elofordult a problema. ha viaszont ok kussolnak, akkor az Nv sem tud informaciot tovabbadni.
-
-
Privát véleményem, hogy házigazdaként ennyire sarkos véleményt nem szabadna megfogalmaznod. Már csak azért sem, mert immáron nem a saját, hanem az oldal véleményét mondod (ha akarod, ha nem - sajnos ez jár a házigazda ranggal), az meg lehet, hogy nem ennyire extrém.
Publikus véleményem, hogy történt már ez és az a vga piacon, éppenséggel piacilag össze-vissza pofozta az nvidia az atit az elmúlt pár évben, ráadásul tudható, hogy egyik cég sincs valami mágikus tudás birtokában a másik rovására. hosszú idő után most megint az atinak áll a zászló, de a legrosszabb esetben is le tudja másolni a modelljüket egy nv méretű cég, anélkül, hogy belerokkanna.
Summa summárum: szerintem baromira tévedsz. Abban igazad van, hogy most egy darabig az ati (amd) áll jobban, már ami pc-s gpu-k piacát illeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj INTEL Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest