Hirdetés
- IFA 2025: Belépőszintű Wi-Fi 7 router az Acer kínálatában
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- Steam Deck
- Mini PC
- SONY LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
Igen, ez akkora szemétség, hogy kiadatnak a gyártókkal egy BIOS frissítést, mi elodázza a meghibásodást - a garancia lejárta utáni időre... Úgyhogy szar helyzetben vannak (kötük én is) a júzerek, mert ha gari idő lejárta után szarik be, az bizony nem kevés pénz lesz. De ha így lesz, a büdös életben nVidiát többet nem veszek...
-
rocket
nagyúr
Ertem mirol irsz, olvasd el a tobbi hozzaszolasom is, benne van a lenyeg amit gondolok, nem vitattam egy szoval se a RV770 nem gyarthato hatekonyabban mint a GT200, a lenyeg, hogy az AMD keptelen volt highend monolitikus GPU-t gyartani (nem veletlenul nem irtam a tervezes szot
), ezert gondoljak most hirtelen, hogy halott ugy, persze lehet az NV is hasonloan fogja majd gondolni a GT200 esetebol, de egyatalan nincs akkora szakadek, mint azt beallitjak nehanyan a "ki jar jobban" temaban a 20$, meg 100$-os baromsagaikkal.
NV mar elkezdte a parasztvakitast, es a shadereket mar core-oknak hivja, legkozelebb az AMD is ezt fogja, aztan jonnek majd a 1000+ core GPU-k, amig valojaban monolitikus chipek
-
rocket
nagyúr
Nem irtam ennek az ellenkezojet.
Az RV770 merete nagyban koszonheto a nagyobb tranzisztor surusegnek, aminek megvan a negativ hatasa.Ennek se irtam az ellenkezojet, akar SLI akar CF, meg mindig halott ugy mindketto, es ugyanugy ha az NV megcsinalja a GX2-ot szokasos formaban 55nm-es GPU-val, az is a remenytelenseg ekkove lesz.
A jo aru 4850 miatt eleg sokan beleugrottak a 4850CF-ba, mintha nem tudtak volna, hogy mi var rajuk, aztan persze volt aki rogton eladta, vagy azota is csak a problemakat sorolja, fejlodott a CF de meg mindig nagyon messze van, hogy mainstream legyen, hiaba szeretne ezt az AMD, osszel meg meglatjuk a jatekoknal day1 valtozott-e a helyzet a CF kapcsan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest