Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OnePlus Pad 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
Igen, ez akkora szemétség, hogy kiadatnak a gyártókkal egy BIOS frissítést, mi elodázza a meghibásodást - a garancia lejárta utáni időre... Úgyhogy szar helyzetben vannak (kötük én is) a júzerek, mert ha gari idő lejárta után szarik be, az bizony nem kevés pénz lesz. De ha így lesz, a büdös életben nVidiát többet nem veszek...
-
rocket
nagyúr
Ertem mirol irsz, olvasd el a tobbi hozzaszolasom is, benne van a lenyeg amit gondolok, nem vitattam egy szoval se a RV770 nem gyarthato hatekonyabban mint a GT200, a lenyeg, hogy az AMD keptelen volt highend monolitikus GPU-t gyartani (nem veletlenul nem irtam a tervezes szot
), ezert gondoljak most hirtelen, hogy halott ugy, persze lehet az NV is hasonloan fogja majd gondolni a GT200 esetebol, de egyatalan nincs akkora szakadek, mint azt beallitjak nehanyan a "ki jar jobban" temaban a 20$, meg 100$-os baromsagaikkal.
NV mar elkezdte a parasztvakitast, es a shadereket mar core-oknak hivja, legkozelebb az AMD is ezt fogja, aztan jonnek majd a 1000+ core GPU-k, amig valojaban monolitikus chipek
-
rocket
nagyúr
Nem irtam ennek az ellenkezojet.
Az RV770 merete nagyban koszonheto a nagyobb tranzisztor surusegnek, aminek megvan a negativ hatasa.Ennek se irtam az ellenkezojet, akar SLI akar CF, meg mindig halott ugy mindketto, es ugyanugy ha az NV megcsinalja a GX2-ot szokasos formaban 55nm-es GPU-val, az is a remenytelenseg ekkove lesz.
A jo aru 4850 miatt eleg sokan beleugrottak a 4850CF-ba, mintha nem tudtak volna, hogy mi var rajuk, aztan persze volt aki rogton eladta, vagy azota is csak a problemakat sorolja, fejlodott a CF de meg mindig nagyon messze van, hogy mainstream legyen, hiaba szeretne ezt az AMD, osszel meg meglatjuk a jatekoknal day1 valtozott-e a helyzet a CF kapcsan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesz iPhone 19
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- ASRock RX 6600 Challenger D 8GB Garanciával!
- Sapphire PULSE RX 6600 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest