Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
elfelejtette #10 üzenetére
Figyu, az adf.fly oldal úgy működik, h megnyitva a linket egy reklám oldalra jutsz. 5 másodpercig visszaszámol a sarokban jobbra fent, majd rá kell kattintani a visszaszámolás helyén megjelenő reklám átugrása feliratra.
Erről van szó:
http://noob.hu/2011/09/20/logoutra78.pngNekem azért egy nagy fehér semmi van az oldalon, mert reklámblokkoló van fent, ami miatt csak fehérséget látni.
Szerintem nálad is van fent reklámblokkoló, csak másik szűrő van aktiválva, és az csinálja azt a karakterháborút a képernyődre, ami miatt észre sem vetted, h jobbra fent kell továbbhaladni.Egyébként ilyen online nézhető filmeket is szoktak ilyen adf.fly oldalra feltölteni, a film ajánlójánál levő hsz-ok fele arról szokott érdeklődni, h a reklámot hogyan lehet leküzdeni, mert nem tudják elindítani a filmet.. Jókat szoktam röhögni, ahogy anyázzák egymást, vagy a filmfeltöltőt a kommentelők..
-
Van egy kollegám, állandóan azzal fáraszt, h milyen új optimalizátort rakott fel a gépére.. Mondjuk szerintem csak hazavágja a Windowst vele, de mindegy..
Képzelem, ahogy felcsillan majd a szeme mikor megmutatom neki ezt, h ezentúl már telefonon is szakbarbárkodhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest