- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
A 3D közvetítéshez nem kell külön csatorna. A már két éve szabványosított MVC kódolást (videotömörítést) használják, ami visszafelé kompatibilis az AVC-vel (=H.264). Más szóval, a stream tartalmaz egy normál 2D-s AVC sávot (amit kiolvashatnak maguknak a 2D-s digitális dekóderek) és különbségi kódolásban a 2. nézetet a stereo-3D-hez. A sávszél igény azonos minőség mellett +40-50%.
Várjuk meg a tömeggyártást!? A 200k fölötti tévék egy részében és a 300k fölöttiek nagy részében már benne van a 3D. Ha bemész egy nagyáruházba, azért vannak ezeknek a kategóriáknak is vevőik. 1-2 év múlva pedig alig lesz, ami ne tudná, legalább az aktív zárasat.
(#11) LackoMester: Szerintem biztos le lehet majd tölteni valahonnan off-line megtekintésre. Csak attól félek, hogy az interlace fóbiás ripperek ezt is lebutítják 25p-sre.
-
M107
addikt
UI:
Ha már valamely pana szakboltba szeretném nézni kérek egy hatalmas kanapét teljes csöndet ez mennyibe fog nekem fájni ne röhögtessenek már ki
(ők ajánlották fel hogy megtekinthetem nehogy 10-20 an végig álljuk már)
Mennyi jogdíjat kérnek érte s hol csak Bp-n vagy vidéken is megtekinthető lesz?
Blu-ray nek még kell 2-4 év a tömeges elterjedéshez +2 év mire ugyanott tart mint most a dvd
a 3D -nek innestől kb 8-10év mire tömegcikké válik vagy max 5-8 évA fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
-
válasz LackoMester #11 üzenetére
Akkor azt hiszem erről lemaradok
Majd beeszem magam valamelyik pana boltba...Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
válasz LackoMester #9 üzenetére
És neten valahol nem lehet 3d-ben követni, mert van 3d vision kit-em...
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Tigerclaw
nagyúr
Nálunk csak egy szolgáltató van (PR telecom). Nincs konkurencia, így minden drága. A HD csomag is +3700Ft havonta. Gondolom vagy 20-an nézhetik a városban. A mindig TV lett volna az egyetlen ami felforgatta volna nálunk a kábelpiacot, de a politikusok jó pénzért kilobbizták, hogy ne legyen digitális átállás csak évek múlva, és így a mindig tv megállt a fejlődésben már az elején.
A 3D-vel pedig tényleg az a baj, hogy jelenleg van 2-3 félmegoldás, sok hátrányos jellemzővel, drágán. Szóval van pár technológiai zsákutca és hozzá minimális tartalom, szinte csak demo jelleggel. Az hogy évente reklámcélból 2 sporteseményt 3D-ben adnak, semmi másnak nem lehet nevezni, csak bepalizásnak.
Egyébként örülök annak, hogy néhányan már nézhetik 3D-ben a Roland Garros-t.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Én most antenna digitall-os vagyok. Elő vagyok füzetve a Eurosport HD-ra is. Ha van 3d-s tv-ém, akkor fogom tudni nézni 3D-ben?
Ja és... C'mon Roger!
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
mghltm
addikt
engem mar az is orommel toltene el, ha az osszes digitalisan sugarzott ado legalabb 720p-ben es filmek eseten legalabb 5.1-es hanggal jonne. de meg ez messze van mind az upX-nel, mind a diXX-nel...
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
LackoMester
addikt
Már csak 3D-s tv kellene, 1-2 év kérdése az egész, egyre jobban kezd tetszeni a 3D.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
M107
addikt
Szép és jó
Kíváncsi vagyok, hogy hány db ember nézi meg a közvetítéseket M.O.
Tech Demo Seria-ba sorolnám értelme nem sok csak az hogy milyen szép és jó de a technika és a árak már megint a magyar emberek ellen játszanak s mint hogy egy régi amerikai informatikus mondta első fecske értelmetlen a tömeg gyártásra és a megvételre.
Ugyanis 3 hónap és jön az ujjab + 1 -2 nap már megint ujjabb s sorolhatnám.
Várjuk meg a tömeg gyártást.Vér Pistike parasztvakítás
UI: kíváncsi vagyok hogy a Up.... vagy a Di... mekkora sávszélességet szabadít fel hogy esetleg a Euros.... -ton normálban és HD-Full HD-ben + 3D ben is közvetítse a a tenisz tornát.
+milyen csomag elérés szükséges hozzá.
Nyugtával a napot főleg Magyarországon (sajnos ahol le vagyunk maradva fényévekkel)[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Hogwarts Legacy teszt
- Star Trek
- Opel topik
- Csak nekem ilyen lassú a PH?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...