Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
"Aha, a telefon üzletáguk akkor? Igaz, az kicsi, de ennyi erővel arra sem lenne szükségük."
Ha olyan részesedése lenne a WP-nek a telefonpiacon, mint a Windowsnak a PC és szerver piacon, akkor tényleg nem lenne rá szükségük ...
" teljesen mindegy, így kell összekapcsolni a kettőt."
Össze is van kapcsolva az IBM-nél: Ismét leírom: a System p, System z, System i marad.
Ami megy, az csak a Windows-os/Linux-os System x.
"Az elején mondtam olyat is, hogy az IBM mint brand jó név a HW piacon is, és az ilyesmit nem lehet pénzért venni. "
Vállalati szintű beszerzések esetén a logó huszadrangú, ez nem sportcipő vagy okostelefon piac.
Nem fognak azért kevesebb System X-et venni, mert nem IBM logo lesz a szervereken, hanem Lenovo és esetleg átkeresztelik őket ThinkServer-re. Egyébként pontosan a Lenovo már egyszer bebizonyította, hogy igenis lehet ilyesmit pénzért venni, sőt a PC piacon, ahol azért van consumer piac is, ahol viszont igenis fontos a branding.Amikor 2004-ben megvette az IBM-től a PC üzletágat, az 4-5% körüli részesedéssel épp csak benne volt az első ötben (ehhez adódott hozzá a Lenovo 2-3%-os részesedéséhez), és nem hogy csökkent volna a részesedés, töretlen növekedésnek indult, így ma már ők a piacvezetők. Természetesen nem növelték vissza a PC-piaci nyereséghányadot a korábbi mesés szintre, de nem is az volt a cél, egy Lenovo vígan elvan 10%-os átlagos marginnal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Blu-ray lejátszók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 32GB 1TB SSD
- Új Poco F6 512/12GB Black 2év garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest