Új hozzászólás Aktív témák
-
-
"Többet termelni lehetne,"
Több nyereséget mondtam
Amúgy a szövegben 15%-os megtérülésről sincs szó, ha figyeltél. Arról van szó, hogy a cég bevételeinek 15%-át adja. Ettől még lehetne a hardver üzletág megtérülési aránya akár 30% is.Amúgy az Apple is sw+hw gyártó, de több más céget is lehetne mondani, akik több üzletágban jelen vannak.
Különben még mindig nem mondom, hogy nagy hülyeséget csinál az IBM, csak valahogy egyre inkább egy csontvázra kezd hasonlítani
@lajafix : Mert akkor komplett megoldást kínálhatna. Ügyesen marketingelve lehet abból pénzt csinálni.
-
Azért egy amúgy normálisan működő üzletág nem egészen egy másodállás szintje.
Illetve igen, sok ilyen céget láttunk már, amik nagyon tudták, mit csinálnak, aztán már nincsenek.
(Úgy különben nem a frankót akartam megmondani, akárhogy is hülyéztek le.)@emvy : De persze nyilván tudják, mit csinálnak, csak ilyenkor mindig furcsa.
Illetve a befektetőknek meg máskor csak az a lényeg, hogy megkapják a nyereségüket. Mintha nem lenne nekik mindegy, miből@Dare2Live : Nem egészen arra gondoltam, hogy a saját költségeit termeli ki, és más semmit, hanem hogy nyereséges. Ha nem lenne nyeresége, már sokkal előbb megszűnt volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Foxpost
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jövedelem
- Milyen notebookot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Revolut
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- trek81 károsultjai
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest