- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs_Laci
senior tag
válasz CyberDragon #19 üzenetére
eSATA?
-
mephi666
nagyúr
hát jah... gigabit durván számolva 128megabyte/sec... én is elég gyakran felejtem el a 8-as osztást... a gyártók/szolgáltatók meg arra is spekulálnak kicsit, hogy sokan vannak így vele és bit-ben adnak meg mindent...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
L3zl13
nagyúr
válasz CyberDragon #19 üzenetére
A gond inkább ott van, hogy minek a RAID 0? Úgyis a gigabit lesz a szűk keresztmetszet.
Aki hülye, haljon meg!
-
Cs_Laci
senior tag
RAID 0-s SSD-t Gigabiten összekötni? Csak én nem értem mi értelme?
-
Van benne anyag rendesen, ha 12 kg-ot nyom.
-
beencee
őstag
Nagyon szép HTPC ház (csak beleesett egy NAS) és ahogyan TESCO-Zsömle is írta, ugyanabból a forrásból dolgoznak, mint hFX-ék...
-
mephi666
nagyúr
de ha már a munkahelyen 20emberrel hallgattatod a feketepákó cd-det az már nem csak audiovizuális környezetszennyezésnek minősül, hanem jogdíjat is kellene érte fizetned... nem? pl kocsmában/taxiban is ha megy a rádió/cd, akkor elvileg jogdíjkötelesnek minősül... (idióta artisjus... annyi ilyen szabályuk van h dunát lehetne vele rekeszteni)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
azbest
félisten
szóval akkor ez kéremszépen a bűnözés melegágya... hisz berippeli a jogvédett zenét, majd megolsztja több gép számára
-
mephi666
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #11 üzenetére
én csak annak a 3 anyagból kimart körnek a jelentését nem értem... így akartak a súlyán csökkenteni? vagy kávét lehet rajta melegíteni? vagy csak egyszerű dizájnelem?
#10: az asrock szerintem megcsinálná úgy, hogy s3 virge lenne benne meg egy p2-300mhz, meg 512mb sdram... de opcionálisan belerakhatnál egy pcie kártyát is meg am2 foglalat is lenne benne... a ddr2-es slotokról nem is beszélve
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Devid_81
félisten
Nah jó, de a következő lépés ezek után lehet akár GPU alapú NAS cucc.
Lesz benne egy "vacak" Core i7, 6Gb rammal meg pár db 295GTX, meg lesznek benne SSD-k amiket ha akarsz használhatsz adattárnak is
Majd figyeljétek meg, lesz itt még olyan NAS, ami átesik a NASi kategóriába.
Csak nehogy az ASRock emberei figyeljék, hogy mit írok, mert akkor lesz még Phenom II is Core i5 ös alaplapba ami amúgy NAS lesz...
-
mephi666
nagyúr
ez egy hálózati adattároló... amit berippelsz, azonnal szétoszthatod és gondolom azért a 2giga ram meg a 2magos atom, hogy ha egyszerre többen húzzák róla az adatot, bírja a kiképzést... a 12kg meg onnan jön össze, hogy ez majdnem egy komplett gép... habár a korábbi termékeik ha jól tudom még sima hdd-vel is 5kg körül mozogtak... ahhoz képest tényleg sok...
-
Devid_81
félisten
Várjatok máá, ez most amúgy mi?
Mert kicsit autóerősítős beütése van az oldalsó lamellák miatt.
De ez egy NAS cucc, avagy adattároló, de akkor minek bele dupla magvas atom, vagy épp minek a RIP cucc, mikor már lassan a DVD-t is kinőttük nemhogy a CD-ket.
És ez valami öntvény cucc, vagy a zsáknak 12Kg?!...
-
Gomez86
őstag
Ha erre is lehet tenni progikat, és futtatni torrent szerverként akkor lehet hogy benevezek majd egyre...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
TuTa86
tag
Hurcolássza a fene! Iszonyat pofás a cucc...kéne
Jótündér, a kívánság az kívánság! Hajolj csak szépen előre!
-
mephi666
nagyúr
ssd-vel, ami könnyebb azért... de gondolom van benne táp is, meg végtére egy komplett rendszer, optikai meghajtóval, mindennel... mindez szálcsiszolt aluborítású dobozban... nem kell ezt mindenhova cipelni... ha meg igen, akkor: "gyúrunk, vazze'?"
[ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
12kg 2db vinyóval?
Aki hülye, haljon meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest