Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs_Laci
senior tag
válasz
CyberDragon #19 üzenetére
eSATA?
-
L3zl13
nagyúr
válasz
CyberDragon #19 üzenetére
A gond inkább ott van, hogy minek a RAID 0? Úgyis a gigabit lesz a szűk keresztmetszet.
-
Cs_Laci
senior tag
RAID 0-s SSD-t Gigabiten összekötni? Csak én nem értem mi értelme?
-
^Clown
addikt
Van benne anyag rendesen, ha 12 kg-ot nyom.
-
beencee
őstag
Nagyon szép HTPC ház (csak beleesett egy NAS) és ahogyan TESCO-Zsömle is írta, ugyanabból a forrásból dolgoznak, mint hFX-ék...
-
mephi666
nagyúr
de ha már a munkahelyen 20emberrel hallgattatod a feketepákó cd-det az már nem csak audiovizuális környezetszennyezésnek minősül, hanem jogdíjat is kellene érte fizetned... nem?
pl kocsmában/taxiban is ha megy a rádió/cd, akkor elvileg jogdíjkötelesnek minősül... (idióta artisjus... annyi ilyen szabályuk van h dunát lehetne vele rekeszteni)
-
azbest
félisten
szóval akkor ez kéremszépen a bűnözés melegágya... hisz berippeli a jogvédett zenét, majd megolsztja több gép számára
-
mephi666
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #11 üzenetére
én csak annak a 3 anyagból kimart körnek a jelentését nem értem... így akartak a súlyán csökkenteni? vagy kávét lehet rajta melegíteni? vagy csak egyszerű dizájnelem?
#10: az asrock szerintem megcsinálná úgy, hogy s3 virge lenne benne meg egy p2-300mhz, meg 512mb sdram... de opcionálisan belerakhatnál egy pcie kártyát is meg am2 foglalat is lenne benne... a ddr2-es slotokról nem is beszélve
-
TESCO-Zsömle
titán
Ez a dolog kinézetre kiköpött mCubed hfx mini media...
-
Devid_81
félisten
Nah jó, de a következő lépés ezek után lehet akár GPU alapú NAS cucc.
Lesz benne egy "vacak" Core i7, 6Gb rammal meg pár db 295GTX, meg lesznek benne SSD-k amiket ha akarsz használhatsz adattárnak is
Majd figyeljétek meg, lesz itt még olyan NAS, ami átesik a NASi kategóriába.
Csak nehogy az ASRock emberei figyeljék, hogy mit írok, mert akkor lesz még Phenom II is Core i5 ös alaplapba ami amúgy NAS lesz -
mephi666
nagyúr
ez egy hálózati adattároló... amit berippelsz, azonnal szétoszthatod és gondolom azért a 2giga ram meg a 2magos atom, hogy ha egyszerre többen húzzák róla az adatot, bírja a kiképzést... a 12kg meg onnan jön össze, hogy ez majdnem egy komplett gép... habár a korábbi termékeik ha jól tudom még sima hdd-vel is 5kg körül mozogtak... ahhoz képest tényleg sok...
-
Devid_81
félisten
Várjatok máá, ez most amúgy mi?
Mert kicsit autóerősítős beütése van az oldalsó lamellák miatt.
De ez egy NAS cucc, avagy adattároló, de akkor minek bele dupla magvas atom, vagy épp minek a RIP cucc, mikor már lassan a DVD-t is kinőttük nemhogy a CD-ket.
És ez valami öntvény cucc, vagy a zsáknak 12Kg?! -
Gomez86
őstag
Ha erre is lehet tenni progikat, és futtatni torrent szerverként akkor lehet hogy benevezek majd egyre...
-
TuTa86
tag
Hurcolássza a fene! Iszonyat pofás a cucc...kéne
-
-
L3zl13
nagyúr
12kg 2db vinyóval?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az új Statement jelzésű modell automatikus CD-rippelést tesz lehetővé.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest