- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
hát jah... gigabit durván számolva 128megabyte/sec... én is elég gyakran felejtem el a 8-as osztást... a gyártók/szolgáltatók meg arra is spekulálnak kicsit, hogy sokan vannak így vele és bit-ben adnak meg mindent...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
de ha már a munkahelyen 20emberrel hallgattatod a feketepákó cd-det az már nem csak audiovizuális környezetszennyezésnek minősül, hanem jogdíjat is kellene érte fizetned... nem? pl kocsmában/taxiban is ha megy a rádió/cd, akkor elvileg jogdíjkötelesnek minősül... (idióta artisjus... annyi ilyen szabályuk van h dunát lehetne vele rekeszteni)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #11 üzenetére
én csak annak a 3 anyagból kimart körnek a jelentését nem értem... így akartak a súlyán csökkenteni? vagy kávét lehet rajta melegíteni? vagy csak egyszerű dizájnelem?
#10: az asrock szerintem megcsinálná úgy, hogy s3 virge lenne benne meg egy p2-300mhz, meg 512mb sdram... de opcionálisan belerakhatnál egy pcie kártyát is meg am2 foglalat is lenne benne... a ddr2-es slotokról nem is beszélve
-
mephi666
nagyúr
ez egy hálózati adattároló... amit berippelsz, azonnal szétoszthatod és gondolom azért a 2giga ram meg a 2magos atom, hogy ha egyszerre többen húzzák róla az adatot, bírja a kiképzést... a 12kg meg onnan jön össze, hogy ez majdnem egy komplett gép... habár a korábbi termékeik ha jól tudom még sima hdd-vel is 5kg körül mozogtak... ahhoz képest tényleg sok...
-
mephi666
nagyúr
ssd-vel, ami könnyebb azért... de gondolom van benne táp is, meg végtére egy komplett rendszer, optikai meghajtóval, mindennel... mindez szálcsiszolt aluborítású dobozban... nem kell ezt mindenhova cipelni... ha meg igen, akkor: "gyúrunk, vazze'?"
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 4TB CRUCIAL P3! GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, ÁRON ALUL! 0 óra, 0 GB!
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest